Un vehicle de la policia de Calafell.

La policia de Calafell controlarà que no es posin cadires i para-sols per reservar espai a la platja

És una pràctica que fan a primera hora del matí alguns banyistes

La policia local de Calafell controlarà cada dia a primera hora del matí que no es posin cadires o para-sols a primera línia de platja per reservar espai, segons ha avançat el Diari de Tarragona. Aquesta és una pràctica que duen a terme alguns banyistes, amb l'objectiu de deixar el lloc guardat per venir més endavant, quan a la platja ja hi ha més gent. Això havia generat diverses queixes entre els veïns, a més de discussions.

Deixar un camí amb separació, per l'alarma sanitària

L'Ajuntament de Calafell ja va apuntar que prendria mesures si la situació es repetia, i al final s'ha decidit que una patrulla de la policia passi cada matí per les platges de Calafell i Segur per controlar la situació i retirar els objectes que es trobin. A més a més que aquesta pràctica està prohibida a l'ordenança municipal, enguany la situació es veu agreujada per l'alarma sanitària, ja que cal deixar un camí a primera línia de platja perquè la gent passi, i molts cops els que deixen cadires, gandules o para-sols no ho respecten.

Segons han confirmat veïns a aquest mitjà, aquest divendres ja s'ha fet la primera ronda de control. Aquesta és una situació que es repeteix en altres platges del litoral tarragoní i que sovint és motiu de queixa o baralles.