MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

La Policia del Vendrell recapta 2.000 euros per la lluita contra el càncer infantil

Han venut els 500 escuts solidaris per la campanya '#pelsvalents'
Agents de la policia local del Vendrell. | BP Diari

 

La Policia Municipal del Vendrell ha recaptat 2.000 euros amb la venda dels 500 escuts solidaris que tenia per la campanya '#pelsvalents'. Aquesta és una campanya que vol recollir fons per la construcció d'un centre oncològic pediàtric a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per tractar els infants que tenen càncer. Els escuts es van començar a vendre el mes d'agost i, en menys de tres mesos, els han acabat tots. 

 

Aquesta mateixa setmana, des de la policia local han fet l'ingrés d'aquests 2.000 euros per la iniciativa de construir el SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona. De totes maneres, la policia ja ha encarregat 500 escuts més per poder seguir contribuint a aquesta causa. Els escuts es poden adquirir a la mateixa caserna de la policia del Vendrell, fent un donatiu de quatre euros. També se'n van vendre molts a l'estand que el cos policial tenia a la Fira de Santa Teresa de fa dues setmanes.

 

El centre oncològic pediàtric més gran d'Europa

Des de la Policia Municipal del Vendrell destaquen que l’objectiu final de la iniciativa és que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona «sigui un centre per a vèncer el càncer infantil, accessible a nens de tot el món». Està previst que sigui el centre oncològic per a infants més gran d’Europa i un dels més importants del món, amb 8.400 metres quadrats que li permetran atendre 400 nous pacients.

 

Intensa activitat de la policia pel fort vent

A banda d'aquesta bona notícia, la policia local vendrellenca ha mantingut una intensa activitat les últimes hores, a causa del fort temporal de vent que va afectar el Vendrell i tota la comarca. Durant tot el dilluns van haver d'ajudar als Bombers en diverses actuacions, com ara la caiguda d'arbres a la via pública, un incendi que es va declarar en un magatzem de l'estació de Renfe o la caiguda d'una caseta metàl·lica que estava situada en un sisè pis de la Rambla.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris