ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

La glorieta de Coma-ruga torna a tenir sostre vuit anys després

Els operaris han posat la nova coberta aquest dimarts
Operaris posant la nova coberta de la glorieta de Coma-ruga. | Ajuntament del Vendrell

 

La glorieta que hi ha al final del Passeig Marítim de Coma-ruga ja llueix el seu nou sostre. Aquest dimarts 23 d'abril, operaris de Via Pública de l'Ajuntament del Vendrell han començat a posar la coberta des de primera hora del matí. Tal com va explicar fa unes setmanes el regidor d'aquesta àrea, Josep Marrasé, el sostre és de ferro, amb una estructura que presenta diversos tubs. Així doncs, la glorieta ja torna a tenir una coberta, després que aquesta es retirés l'any 2011 pel seu mal estat.

 

Tot i que en un primer moment el consistori va apuntar que la coberta es podria col·locar abans de la Setmana Santa, finalment els diferents tràmits administratius ho han retardat, i ha estat just després del període de vacances quan s'ha pogut instal·lar el sostre. D'aquesta manera, la glorieta que està situada a tocar de Cala Berenguer ja té una coberta, després de vuit anys durant els quals ha estat sense.

 

Temporal de llevant a les platges

Per altra banda, aquest passat cap de setmana les platges del municipi del Vendrell han patit el seu primer temporal de llevant de l'any, que ha inundat algunes zones dels barris marítims, com la plaça de les Palmeres de Sant Salvador o Cala Berenguer, al Francàs. També la platja d'aquest nucli ha patit una important pèrdua de sorra, per l'aigua que ha entrat amb força durant aquests dies. Les pròximes setmanes s'haurà de treballar per deixar-la a punt per a l'inici de l'estiu.

 

La climatologia no ha ajudat a impulsar l'ocupació hotelera durant la Setmana Santa. Si durant la primera meitat de la setmana l'ocupació va rondar el 70%, durant la segona meitat es va enfilar fins al 90%. El fort vent i la manca de sol no han provocat, però, gaires cancel·lacions de reserves als hotels, càmpings o apartaments del municipi, segons s'ha informat des de TV el Vendrell.

 

També et pot interessar: