Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Es posen en marxa uns nous pressupostos participatius a la Bisbal del Penedès

Les primeres reunions es faran la segona setmana d'octubre
Una reunió dels pressupostos participatius de la Bisbal del 2017. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès posarà en marxa a l'octubre una nova edició dels pressupostos participatius. En aquests, els veïns del municipi podran triar en quins projectes es destina una part de les inversions municipals del 2019. Les primeres reunions informatives amb els veïns començaran la segona setmana d'octubre, a partir del dia 8, amb l'objectiu d’explicar a la ciutadania com funcionarà el procés i animar la població a participar en la iniciativa.

 

Reunions veïnals, del 8 a l'11 d'octubre

La primera reunió serà el dilluns 8 d’octubre, a les 19.00 hores, al CMC, adreçada als veïns de la Miralba, i a les 20.00 hores estarà adreçada als veïns de Santa Cristina. El dimarts 9 d’octubre, a les 19.00 hores i al local del Priorat, hi haurà la reunió informativa adreçada als veïns d'aquest nucli, mentre que a les 20.00 hores es farà al CMC la reunió pels veïns de la Masieta. El dimecres 10 d’octubre serà el torn dels veïns de l'Ortigós (19.00 hores al CMC), els del Papagai (19.30 hores al CMC) i els del nucli de la Bisbal (20.00 hores al CMC).

 

Finalment, el dijous 11 es farà la reunió pels veïns de l'Esplai (19.00 hores al local de l’Esplai) i pels veïns de Can Gordei  (20.00 hores al local de Can Gordei). L’empresa Limonium és la que explicarà, en aquestes reunions, què és un pressupost participatiu i com s'estructura. També es farà públic l'import global de la partida del pressupost 2019 del procés participatiu i com es distribuirà entre les diferents zones del municipi.

 

Segona edició dels comptes participatius

L’Ajuntament de la Bisbal va impulsar aquesta iniciativa per primera vegada l’any passat i ja ha fet realitat la majoria de propostes que van fer els veïns. L’alcaldessa, Agnès Ferré, ha explicat que «aquestes iniciatives permeten generar debat i que els veïns siguin els que triïn aquelles propostes que consideren que poden millorar el seu entorn immediat». Ferré ha afegit que «el contacte directe amb la ciutadania és clau per poder tirar endavant iniciatives encertades a cada barri».

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris