Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

Un projecte social del Baix Penedès rep una ajuda de la Fundació Pinnae

La Fundació Amics de la Gent Gran és un dels sis projectes premiats
Els representants dels projectes que rebran una subvenció de la Fundació Pinnae. | Cedida

 

La Fundació Pinnae ha fet el lliurament aquest dijous 13 de setembre de la línia d'Ajuts d'Impuls Social pel Territori, que té una dotació econòmica conjunta de 100.000 euros per als projectes guanyadors. En total han estat sis els projectes guanyadors de la convocatòria, entre els quals n'hi ha un que operarà al Baix Penedès, el de la Fundació Amics de la Gent Gran. Representants de les sis entitats han rebut el premi al Fòrum Balaguer de Vilafranca del Penedès.

 

La Fundació Amics de la Gent Gran vol treballar per acompanyar a les persones grans que pateixen soledat, promocionant la socialització i la sensibilització de la societat envers aquest problema. És projecte que es desenvoluparà al Baix Penedès i el Garraf. Els altres projectes premiats són l'Associació ActivaMent, la Fundació Mas Albornà, l'Associació Salut Mental Catalunya Anoia, la Fundació l’Espiga, i ACTUA, SCCL.

 

Compromís amb el teixit social del Penedès

L'àmbit dels projectes que es buscaven tenia com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcioeducatives. Amb l'obertura de la línia d'ajuts per a projectes d'impuls social pel territori, la Fundació Pinnae vol reforçar el seu compromís «amb el teixit social de la Vegueria Penedès amb la intenció de donar resposta als reptes socials que sovint són poc visibilitzats».

 

El lliurament dels diplomes l'han fet Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, i Pere Regull, delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès i alcalde de Vilafranca de Penedès. Martí Solé ha destacat «la tasca molt important de les entitats socials a la Vegueria del Penedès» i ha afegit que «donar suport a les entitats és la finalitat pel qual va néixer la Fundació Pinnae i això ens fa especialment feliços»

Comentaris