Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El PSC del Vendrell presenta la candidatura de Kenneth Martínez

L'alcaldable ha estrenat pàgina web per la cursa electoral de les municipals
Kenneth Martínez presentant la seva nova web de campanya. | BP Diari

 

El PSC del Vendrell ha presentat de forma oficial, aquest dimecres 24 d'octubre, la candidatura de Kenneth Martínez com a alcaldable del partit per a les municipals del 2019. Martínez va ser l'únic candidat al procés de primàries que el PSC vendrellenc va celebrar el passat mes de setembre, en el qual l'actual regidor d'Ocupació i Educació va superar folgadament els avals necessaris.

 

A la presentació a la seu del partit, Martínez ha detallat la seva aposta per «un Vendrell optimista» de cara a la cursa electoral que s'obrirà en pocs mesos. El candidat socialista ha reiterat que el seu partit «defuig el conflicte identitari», ja que el seu objectiu és «cohesionar la societat». Després d'uns anys de contenció en els quals s'ha hagut de «redreçar» la situació de l'Ajuntament, Martínez ha assegurat que el pròxim mandat s'obrirà «un nou escenari», en el qual seran vitals «les inversions i el creixement» a la ciutat.

 

Nova pàgina web de campanya

Junt amb la seva candidatura, Kenneth Martínez ha presentat també la seva nova pàgina web de campanya (kennethmartinez.cat), que ja està activa. En ella s'hi poden trobar articles del candidat socialista, un diari que segueix la seva activitat municipal, enllaços a les xarxes socials i diferents vídeos que s'aniran penjant. Quan comenci la campanya electoral, hi haurà també una agenda en la qual es podran anar seguint els diferents actes

 

Kenneth Martínez encara la seva primera experiència com a alcaldable a l'Ajuntament del Vendrell, on hi ha estat els últims dos mandats ocupant-se de les carteres d'Ocupació i Educació, entre d'altres. Doctor en Història per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i funcionari de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari, va formar part de la llista del PSC del Vendrell per primera vegada el 2011, amb el retorn de Martí Carnicer. Després de vuit anys treballant al seu costat, ara l'hi ha arribat l'hora d'agafar-li el relleu després de l'anunci fet per Carnicer que es retirarà quan acabi aquest mandat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris