Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El PSC del Vendrell comença les primàries per escollir el seu alcaldable

El dia 19 de setembre, com a molt tard, se sabrà el nom del successor de Martí Carnicer
La llista del PSC del Vendrell a les eleccions del 2015. | BP Diari

 

L'agrupació local del PSC al Vendrell ha començat el procés de primàries per escollir el successor de Martí Carnicer per ser candidat a l'alcaldia del Vendrell a les eleccions municipals del maig del 2019. El procés de primàries es va iniciar aquest dimecres 5 de setembre i s'allargarà, com a màxim, fins al dia 19, quan ja se sabrà el nom del cap de llista de la formació a la capital del Baix Penedès.

 

Les primàries dels socialistes vendrellencs tenen diferents fases. La primera va començar aquest dimecres i s'acabarà demà divendres 7 de setembre, una fase en la qual qualsevol militant del partit pot presentar-se com a precandidat. La segona fase comença a partir del divendres 7 a les nou del vespre, quan els candidats hauran de recollir els avals dels militants, obtenint-ne un mínim del 25%. El divendres dia 14 és el dia límit per presentar aquests avals.

 

Votació els dies 17, 18 i 19 de setembre

En aquell moment es proclamaran els candidats i s'iniciarà una tercera fase de la campanya, que serà la de la votació dels candidats, que es farà els dies 17, 18 i 19 de setembre. Si només hi ha una candidatura, aquesta ja es podrà saber el dia 14, mentre que si hi ha diversos candidats, el nom de l'alcaldable del PSC al Vendrell no se sabrà fins al 19 de setembre.

 

Tot i que des de diversos sectors s'afirma que una de les candidatures serà la de l'actual regidor d'Ocupació i Educació, Kenneth Martínez, aquest ha descartat confirmar-ho a aquest mitjà. Les primàries del PSC del Vendrell serviran per escollir el successor de Martí Carnicer, que a principis de juliol va anunciar que no es tornaria a presentar a les eleccions municipals i que es retirava de la política després de quaranta anys. Carnicer va ser alcalde del Vendrell entre el 1979 i el 1994 i, després d'un període a la Generalitat, ha tornat a ser batlle del municipi des del 2013 fins a l'actualitat. 

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris