Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sense rastre del gos que estava tancat a un balcó al Vendrell

Policia i Protecció Animal s'han presentat al domicili però no hi han trobat l'animal
imatge del vídeo del gos que ha posat PASOS el Vendrell. | PASOS el Vendrell

 

El gos que diferents veïns i l'associació PASOS el Vendrell van denunciar que estava tancat en un balcó en males condicions ja no es troba al pis en qüestió. Així ho han avançat des de la mateixa associació animalista i ho han confirmat a aquest mitjà des de l'Ajuntament del Vendrell. Després d'alertar a la Policia Municipal, una patrulla es va personar al domicili en qüestió, acompanyats d'un tècnic municipal de Protecció Animal, però el gos no hi era.

 

Des de PASOS han explicat que els propietaris van assegurar que havien venut l'animal. Els agents van recollir tota la informació, per tal de fer un seguiment sobre el tema. L'associació de defensa dels animals vendrellenca havia donat a conèixer el tema aquest dilluns, amb l'objectiu de buscar algú que volgués acollir el gos. De fet, ja tenien dues cases d'acollida i una d'adopció, però al final, no s'ha trobat el gos al domicili en qüestió.

 

Al balcó, lligat i amb una cinta al morro

La situació d'aquest animal va causar un gran rebombori i molta alarma aquest dilluns. PASOS va publicar un vídeo en el qual es veia l'animal lligat al balcó, amb una cinta al voltant de la boca perquè no pogués bordar. Des de l'associació alertaven que tenir un animal tancat al balcó més de quatre hores va en contra de la normativa municipal, i destacaven la situació d'estrès que patia el gos per estar lligat amb una cadena en un lloc tan petit, a més amb la cinta al voltant del morro.

 

Tot i que en un primer moment volien evitar denunciar el cas a la policia perquè el gos no acabés a la gossera, el fet que no obtinguessin una resposta dels propietaris del pis els va portar finalment a avisar els agents. Des de PASOS volien que algú acollís el gos de forma provisional fins que tingués una casa d'adopció definitiva. Ara, seguiran estant atents a les informacions que se'n puguin derivar.   

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris