Recuperen una caixa enregistradora sostreta en un establiment del Vendrell

La Policia Local ha realitzat una ràpida intervenció abans que els lladres aconseguissin el botí
La Policia Local del Vendrell ha recuperat una caixa enregistradora sostreta d'un establiment de la Rambla | Policia Local del Vendrell

 

La Policia Local del Vendrell ha realitzat una ràpida intervenció aquesta passada tarda de dissabte, 9 de febrer, per evitar un furt, després que uns lladres s'emportessin una caixa enregistradora d'un establiment. Tanmateix, han començat una investigació dels fets.

 

Recuperen una caixa enregistradora al Vendrell

Una caixa enregistradora ha estat sostreta aquest passat dissabte d'un establiment del municipi del Vendrell, concretament, en un de la Rambla del municipi del Baix Penedès. En aquest sentit, la Policia Local, en una ràpida intervenció, l'han recuperat abans que els autors aconseguissin fer-se amb el botí.

 

Per aquest motiu, els agents de la policia han començat una investigació amb la finalitat d'identificar-ne els autors dels fets.

 

 

Dos detinguts per un intent de robatori amb força al Vendrell

A més d'aques succés, durant la matinada del dissabte, la Policia Local va actuar en un intent de dobaotir amb força en un habitatge del centre urbà. En aquest sentit, dues persones van ser detingudes acusades d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van succeir als voltants de dos quarts de quatre de la matinada, quan els veïns van donar l'alerta als agents i van ser una peça clau en per evitar el robatori en el municipi del Baix Penedès. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris