Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

L'activitat de Reiki fa una donació als Serveis Socials de l'Arboç

S'han posat en marxa, a més, dos nous cursos de capacitació per a aturats
La Júlia i la Lola, acompanyades de la Regidora Montserrat Pérez i Yolanda Amaya. | Ajuntament de l'Arboç

 

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç ha rebut una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació que l’activitat de Reiki ha fet durant aquest últim curs. Aquesta activitat es desenvolupa des de fa més de quatre anys al carrer d'Àngel Guimerà, darrere de l’Escola de Puntaires. L’altra meitat de la recaptació s’ha destinat a la Fundació Campaner, dedicada a millorar les condicions de vida i combatre les malalties que afecten la infància a l’Àfrica.

 

L'entrega dels diners recaptats va anar a càrrec de dues persones que fan aquesta activitat, la Júlia i la Lola, que els van donar a la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç, Montserrat Pérez, i a la treballadora social del municipi, Yolanda Amaya. Des del consistori han mostrat el seu agraïment per aquesta donació i recorden a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant a algun als telèfons 977 670 330 o 669 423 779 (Júlia). L’Activitat de Reiki es realitza tots els dilluns del mes de les sis a les vuit de la tarda.

 

Nous cursos de capacitació per a aturats

D'altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç també ha anunciat que s'han posat en funcionament, a través de la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, dos nous cursos de capacitació per a persones aturades. Aquests són els cursos de soldador i d’operari Industrial i Logística. El curs d’Operari Industrial i Logística s'ha iniciat aquest dilluns 17 de setembre i clourà el dia 15 d’octubre. L’horari serà de les vuit del matí a les dues del migdia.

 

També amb aquest mateix horari, però a partir del dia 24 de setembre i fins al dia 22 d’octubre, tindrà lloc el curs de soldador, que es realitzarà a la Serralleria Keifer, del Polígon Industrial La Cometa del Vendrell. Cadascuna de les accions de capacitació tindrà una durada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals, com són la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris