ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Renfe es compromet a millorar la il·luminació de l'estació del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca considera que la zona d'accés no té prou llum
L'accés a l'estació de Renfe del Vendrell. | Xarxa Vendrellenca

 

Renfe s'ha compromès a millorar la il·luminació de l'estació de tren del Vendrell, segons ha informat la Xarxa Vendrellenca. Aquesta entitat que aglutina diverses associacions de veïns del municipi es va posar en contacte amb l'operadora per demanar «la reparació de l'enllumenat de la sortida de l’estació», així com «la millora de la il·luminació del passadís». La Xarxa considera que aquest punt d'accés a l'estació «és massa fosc».

 

Davant aquesta petició, des de Renfe van respondre amb un escrit, amb data de finals del passat mes de desembre, en el qual apuntaven que s'havia reposat el focus que estava espatllat i que aviat «es realitzaran millores en la il·luminació del passadís d’accés a l’estació». Des de la Xarxa Vendrellenca han celebrat la resposta i han afegit que aquesta millora «haurà de servir per donar més seguretat als usuaris de l’estació».

 

Millores en l'accessibilitat i als semàfors de la zona

La Xarxa Vendrellenca ja va proposar la setmana passada diverses millores a la zona pròxima a l'estació de Renfe del Vendrell. Per una banda, la Xarxa vol que es millori l'accessibilitat al Centre Cívic l'Estació, que forma part del mateix edifici de l'estació. Actualment només hi ha escales per accedir a aquest equipament, amb el qual això suposa una dificultat per les persones amb mobilitat reduïda o per aquells que porten un cotxet de nen.

 

A més a més, des de la Xarxa també creuen que cal actuar en els semàfors de la zona, per evitar que la gent passi en vermell. Aquesta és una situació que es dona molt sovint, especialment quan hi ha aglomeracions de gent quan arriben els trens. Per això, l'entitat demana que els semàfors del davant de l'estació portin un comptador de segons, que creuen que pot incidir en aquest comportament, i evitar que les persones passin pel mig de l'avinguda de Jaume Carner amb el semàfor vermell. 

 

També et pot interessar:

Alerten de la separació que hi ha entre andana i trens a l'estació del Vendrell.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris