La Residència d'Avis la Muntanyeta del Vendrell.

La residència La Muntanyeta del Vendrell ja no té cap cas actiu de coronavirus

A partir de la setmana vinent ja es podrien començar a fer visites de familiars

L'Ajuntament del Vendrell ha donat la millor notícia que es podia esperar referent a la residència d'avis La Muntanyeta. La direcció del centre ha fet públics els resultats de les últimes proves que s'havien fet als deu residents que havien donat positiu de la Covid-19 anteriorment. En tots deu casos, els resultats de les proves han donat negatiu, amb el qual ja no hi ha cap resident que tingui actualment el coronavirus.

Aquesta gran notícia permetrà que aquestes deu persones deixin d'estar aïllades. A més a més, la residència La Muntanyeta esdevé lliure de coronavirus, amb el qual a partir de la setmana vinent ja es podran programar visites de familiars, una cosa que està permesa als municipis que es troben a la fase 2, però només si no hi ha cap cas de Covid-19. Fins ara, doncs, no havia estat possible a La Muntanyeta, cosa que canviarà en els pròxims dies.

Setze positius entre residents i treballadors

La residència vendrellenca situada al barri de La Muntanyetava detectar els primers cinc casos de coronavirus a principis d'abril. Durant tot aquell mes es van fer proves a tots els residents i els treballadors del centre, afegint vuit nous positius en els interns, i tres en els treballadors. Tot i que la majoria d'afectats han passat la malaltia sense símptomes i en bon estat, sí que s'ha hagut de lamentar la mort de dues persones, que segons el consistori, ja tenien patologies prèvies.