Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Substituiran part dels guarda-raïls de la carretera de la Cobertera a Calafell

És un reclam de veïns, entitats i l'Ajuntament de Calafell després de la mort d'un jove motorista
La carretera de la Cobertera on va morir Ivan Navas. | Ajuntament de Calafell

 

La Diputació de Tarragona s’ha compromès a substituir part dels guarda-raïls de la carretera TV-2126, que va de Calafell a Bellvei per la Cobertera. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, es va reunir el passat divendres 14 de setembre amb el vicepresident de la Diputació, Josep Masdéu, per traslladar-li la demanda de treure aquests elements, tal com es va aprovar a l'últim ple municipal, després de la mort del jove Ivan Navas el passat mes de juliol en tenir un accident de moto.

 

Des de la Diputació han avançat que substituiran aquells guarda-raïls que no compleixin la normativa, i que es protegiran bé aquells que sí que la compleixen. Per això, faran un estudi i presentaran un informe identificant els punts més delicats. Ramon Ferré ha apuntat que al municipi «hi ha una inquietud social molt important, a la qual cal donar resposta i no estem parlant de tants i tants diners».

 

Moció aprovada per unanimitat a l'Ajuntament de Calafell

El ple del passat 3 de setembre va aprovar que es demani a la Diputació i a la Generalitat substituir els guarda-raïls en les carreteres que passen pel municipi i que depenen d'aquestes administracions. De la mateixa manera, l'Ajuntament de Calafell també es va comprometre a buscar solucions per les vies municipals que tenen aquests elements. La moció, que va ser aprovada per unanimitat, va sortir d'una iniciativa veïnal després de la mort d'Ivan Navas el passat 24 de juliol. 

 

Navas, de només 21 anys i veí de Segur de Calafell, va tenir un accident de moto a la carretera de la Cobertera i va perdre la vida després de topar amb un d'aquests elements. Després de la seva mort, familiars i veïns de Calafell van iniciar una campanya per demanar que es traguessin aquests elements de les carreteres que passen pel municipi, un clam al qual es va sumar el consistori.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris