Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Roben de matinada a l'interior d'un establiment a la plaça Nova del Vendrell

Els autors van entrar a dins pel mètode de la palanca i es van endur diners en efectiu
La plaça Nova del Vendrell. | TarragonaDigital.com

 

Un establiment de la plaça Nova del Vendrell va patir un robatori amb força al seu interior la matinada del passat dissabte 27 al diumenge 28 d'octubre. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el robatori es va produir a quarts de tres de la matinada, quan una o més persones van aixecar la persiana del comerç —un dels bars que hi ha a la plaça— fent servir el mètode de la palanca. Un cop a dins van robar prop de 400 euros en efectiu, abans de marxar del lloc.

 

Els Mossos d'Esquadra van anar al lloc dels fets pocs minuts després i van obrir diligències per esclarir qui va ser l'autor o els autors dels fets. De moment, el cas està sota investigació dels Mossos. Precisament fa pocs dies, el Ministeri d'Interior va facilitar les dades dels delictes que hi ha hagut al Vendrell durant els sis primers mesos d'aquest 2018, ajuntant les dades facilitades per tots els cossos policials, com ara els Mossos d'Esquadra o la Policia Municipal. 

 

Baixen les infraccions penals totals aquest 2018

L'informe apuntava que el total d'infraccions penals acumulats entre els mesos de gener i juny d'aquest 2018 pujaven a 969, una xifra que suposava un 7% menys que els que hi va haver en el mateix període del 2017, que van ser 1.042. Un dels que ha baixat ha estat els robatoris amb força a l'interior de domicilis, com el que ha tingut lloc aquest dissabte a l'establiment de la plaça Nova. La reducció ha estat d'un 22%.

 

En canvi, els de violència amb intimidació han crescut un 64%, passant dels disset de l'any passat als 28 d'aquest any, així com també ho han fet els de tràfic de drogues (-250%) i els de lesions greus o menys greus (7%). Han baixat els furts (-25%), els robatoris de vehicles (-35%) i els delictes contra la llibertat sexual (-63%).

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris