Enxampada comprant en un supermercat després de robar 1.000 euros a Coma-ruga

La Policia Local l'ha detingut gràcies a les càmeres de seguretat
Imatge de les càmeres de seguretat del supermercat. | Policia Local del Vendrell

 

La Policia del Vendrell ha detingut una persona després de cometre un furt en un establiment de Coma-ruga. Segons ha informat la policia vendrellenca, la persona havia furtat una quantitat de 1.000 euros de la recaptació d'un establiment de la localitat costanera. La policia municipal va rebre l'avís del furt a través d'una trucada telefònica des del mateix establiment.

La lladre va utilitzar els diners robats per fer la compra a un supermercat

A continuació, la persona es va dirigir a un supermercat proper, on va utilitzar els diners robats per fer la compra. La Policia Local del Vendrell ha pogut identificar el lladre gràcies a la filmació de les càmeres de seguretat del supermercat al qual es va dirigir després de cometre el furt. Finalment, membres de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i de la unitat de Platges van poder localitzar la persona amb els diners i se la va detenir. 

Coma-ruga, escenari de dos accidents

La localitat de Coma-ruga ha sigut escenari de dos successos aquest mateix divendres, 13 de juliol. Aquest matí un cotxe ha atropellat dos nens de 3 i 6 anys a la plaça dels Germans Trillas. Tot indica que els menors haurien travessat el carrer corrents sense mirar si passava cap cotxe i que, en aquell moment, el conductor no ha pogut evitar el xoc. Tot i que els menors estaven conscients i en bon estat, han sigut traslladats a l'Hospital del Vendrell per tal de fer-los un reconeixement mèdic.

 

Aquest migdia, un home ha resultat ferit després de caure-li a sobre la brana d'un arbre a Coma-ruga. L'home, de 45 anys, ha hagut de ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Vall d'Ebron de Barcelona amb pronòstic crític en patir un traumatisme toràcis i lumbar.