Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sant Jaume dels Domenys farà un pont per creuar la riera de Marmellar a la Pujada

Fa pocs dies es van haver de rescatar dos veïns que havien quedat atrapats amb el cotxe
Un vehicle mirant de passar per la riera de Marmellar durant els últims temporals. | Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

 

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha anunciat que construirà un pont que creui la riera de Marmellar al veïnat de la Pujada, un projecte que ja es contempla als pressupostos per aquest 2018. Amb el pont es vol sortejar la riera, per la qual hi passa una via intermunicipal i interprovincial, evitant que tant els vianants com els vehicles hagin de passar per una zona que queda negada cada cop que plou.

 

La setmana passada, els dos temporals que van arribar al Baix Penedès van deixar prop de 300 litres per metre quadrat a Sant Jaume dels Domenys, la qual cosa va obligar a tallar aquesta via, que uneix el nucli de Lletger amb la Roca, i el municipi de Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès, amb Castellví de la Marca, a l'Alt Penedès. La via va estar tallada durant prop de deu dies, amb els maldecaps que això va suposar pels habitants d'aquests nuclis.

 

Ensurt amb un vehicle atrapat

A més a més, el consistori vol evitar més ensurts com el del passat divendres 19 d'octubre quan, a causa de la pujada del nivell de l'aigua a la riera de Marmellar, es va prohibir el pas per aquesta zona amb tanques, però un vehicle va intentar passar i va quedar atrapat. Els dos passatgers que anaven a dins van haver de ser rescatats pels serveis municipals. L'Ajuntament espera licitar l'obra del pont abans d'acabar aquest 2018, amb la voluntat de començar i acabar les obres durant el 2019.

 

Les fortes precipitacions que van caure sobre el sud de Tarragona la setmana passada van obligar a tallar diverses vies al Baix Penedès, per la crescuda de les rieres. Al Vendrell, la cua de l'huracà Leslie va desbordar la riera de la Bisbal a la intersecció amb el torrent del Lluc, fent que la carretera que va a Sant Salvador estigués tallada durant més de dotze hores. També es va tallar el pas entre el Vendrell i Calafell a la zona del Sanatori.

 

El pas per la riera de Marmellar queda negat quan hi ha pluges. | Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

 

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris