Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

Posen en marxa seminaris i tallers per a aturats al Baix Penedès

Són les activitats de suport programades per la Xarxa d'Ocupació
Un dels tallers de les Activitats de Suport de la Xarxa d'Ocupació. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal amb els 14 municipis de la comarca, ha posat en marxa aquest novembre les Activitats de Suport per a aturats que han d'actuar com a complement dels treballs de capacitació. Es tracta de seminaris i tallers formatius que tenen l'objectiu de potenciar l'autonomia en el procés de recerca de feina i amb els quals es vol que desenvolupin competències transversals necessàries per accedir al mercat laboral.

 

Les Activitats de Suport tenen una curta durada, quatre hores diàries, i es realitzen als diferents municipis de la comarca, per tal d'apropar el servei a tot el Baix Penedès. Entre elles n'hi ha per conèixer els canals de recerca de feina per cada perfil professional concret, aprendre a fer un currículum atractiu, buscar i gestionar ofertes de feina a través de les aplicacions mòbils, preparar les entrevistes de feina o com ampliar la xarxa de contactes per trobar feina.

 

Accions de capacitació

Aquests tallers i seminaris se sumen a les accions de capacitació que es van fer durant l'estiu, amb els cursos d’Auxiliar de Cambrer de Pisos, Operari Industrial i Logística, i Soldador Industrial. Uns cursos que han tingut una durada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals, com han sigut la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats.

 

La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès

La Xarxa d’ocupació del Baix Penedès és un projecte que, per primera vegada, aglutina totes les entitats de la comarca que intervenen en matèria d'ocupació i que han creat una xarxa de treball per posar en marxa una interlocució única, directa i coordinada, per donar una resposta integral i eficient a les necessitats laborals del territori. El projecte té un cost de 199.000 euros, el 75% del qual el subvencionen el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Servei d’Ocupació de Catalunya, i el 25% restant del pressupost l’aporten els catorze municipis de la comarca que hi participen.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris