Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'enduen un senyal de prohibit aparcar i esborren les línies grogues a Calafell

La policia busca l'autor per sancionar-lo
El senyal que ha desaparegut al carrer d'Àustria de Segur de Calafell. | Diari de Tarragona

 

Les obres d'asfaltat i reparació de voreres de diversos carrers de Segur de Calafell han comportat alguns canvis de mobilitat, com ara la reducció de l'aparcament en carrers que són més estrets. Un d'aquests carrers és el d'Àustria, on s'ha prohibit aparcar en un dels laterals perquè això causava problemes quan hi passava l'autobús o el camió de recollida d'escombraries. També es vol evitar que hi hagi un deteriorament de les voreres pel fet que els cotxes hi aparquin amb dues rodes a sobre.

 

Contra la prohibició d'aparcar

Però a algun o a alguns calafellencs això no els ha acabat de semblar bé, i ja fa dies que es troben en una croada contra la prohibició d'aparcar que s'ha posat en aquest carrer. Després que el senyal aparegués pintat diverses vegades, al final, aquest ha desaparegut, segons han explicat responsables de l'Ajuntament de Calafell al Diari de Tarragona. A més a més, també han tirat ciment per tapar la línia groga que estava pintada a terra.

 

Des de Via Pública han informat que, a més de reposar el senyal de prohibit aparcar, buscaran l'infractor per posar-li una sanció, que podria ser de 600 euros per danys al mobiliari urbà. A més a més, l'asfalt del carrer ha quedat tot brut pel ciment que s'hi ha tirat. Segons el consistori, han estat els mateixos veïns del carrer els que han avisat a la policia local d'aquesta acció.

 

Pla de voreres en 65 carrers de Segur

Les obres que s'han fet a Segur de Calafell han format part d'un important pla de voreres en el qual s'hi han invertit gairebé dos milions d'euros, amb unes 300 actuacions en un total de 65 carrers. L'Ajuntament de Calafell prepara ara nous plans per reparar voreres en altres urbanitzacions del municipi. De la mateixa manera, també repararà la vorera nord del Passeig Marítim de Segur de Calafell, que té desperfectes causats per l'arbrat.

 

Comentaris