Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Servei d'Ocupació de l'Arboç ha atès més de 1.300 persones el 2018

L'Ajuntament farà una formació de manipulació d'aliments per a aturats
Una de les formacions que ha fet el SOM l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de l'Arboç ha atès durant tot l'any 2018 un total de 1.311 persones, segons dades que ha ofert l'Ajuntament de l'Arboç. D'aquestes 1.311, 723 són persones del mateix municipi, mentre que la resta provenen de municipis veïns. Pel que fa a demandes de feina, el SOM de l'Arboç n'ha tingut durant l'any que tot just ha acabat un total d'un centenar, per part de 238 empreses del poble i la rodalia.

 

Aquestes són empreses que estan registrades a aquest servei i que tenen necessitat de cobrir llocs de treball. Actualment, per exemple, hi ha 34 ofertes de treball pendents de cobrir. La borsa de treball del SOM ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb perfils professionals que lliguin amb les seves necessitats. Durant l’any 2018, gairebé un centenar de persones van participar en sis accions formatives amb l’objectiu de dotar-se dels coneixements necessaris en especialitats que s’ha detectat que hi ha demanda per part de les empreses.

 

Formació de manipulació d'aliments

Una de les formacions que l'Ajuntament de l'Arboç farà els pròxims dies, a través del Pla de Barris, serà la de manipulació d’aliments, que va adreçada a persones empadronades a l’Arboç, majors de 30 anys i en situació d’atur. El consistori ha apuntat que es valorarà que tinguin experiència prèvia o coneixements en hostaleria i alimentació. La formació es durà a terme el dilluns 4 de febrer, de 9.30 a 13.30 hores, a l’Alula de Can Freixas.

 

Tots els interessats a prendre part en aquest curs, o que es vulguin apuntar al servei d’ocupació municipal, s'han d'adreçar al SOM de l'Arboç, ubicat al carrer Major 37, primer pis. També poden trucar al telèfon 977 16 71 79 o enviar un correu electrònic a l'adreça serveiocupacio@arbocenc.cat. Aquesta actuació està subvencionada per l’Ajuntament de l’Arboç a través del Projecte Integral de Pla de Barris.

 

També et pot interessar:

L'Arboç contracta quatre peons per fer millores al mobiliari urbà.

L'Arboç publica les bases de participació a la rua de carnaval 2019.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris