Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Fan una sessió informativa al Vendrell sobre els campaments per aprendre anglès

Tindrà lloc el divendres 25 de gener al Centre Cívic l'Estació
Estada per aprendre anglès a Edimburg. | British Summer

 

L'acadèmia d'angles Top One Language School del Vendrell, conjuntament amb British Summer, fan el pròxim divendres 25 de gener una sessió informativa per donar a conèixer els diferents campaments d'estiu o setmana santa i les estades a l'estranger que ofereixen de cara a aquest any 2019. La sessió es farà al Centre Cívic l'Estació del Vendrell a partir de les 19.00 hores, i està oberta a tothom.

 

A la reunió es donarà tota la informació sobre els Max Camps, els campaments d'estiu íntegrament en anglès per a nens i nenes a partir de cinc anys, i també sobre les estades a l'estranger a l’estiu, per la setmana santa, o durant el curs escolar, en aquest cas a partir dels sis anys. Aquest any, com a novetat, hi ha un programa exclusiu per a la setmana santa, la informació del qual també es donarà en aquesta reunió del dia 25.

 

Tota la informació, el dia 25 de gener

La sessió començarà a les 19.00 hores amb la informació necessària per assistir a algun dels campaments en anglès que hi ha a Catalunya, oberts a alumnes d'entre cinc i quinze anys. A les 19.45 hores es parlarà sobre els programes d'estiu i de setmana santa a l'estranger, per a alumnes d'entre sis i 19 anys. Des de Top One Language School han recordat que tots aquells que puguin estar interessats en els programes per a joves del catàleg rebran un descompte sobre el preu final.

 

Per aquest motiu, l'assistència a la sessió és important per conèixer les diferents opcions que s'ofereixen al respecte. Per assistir a la reunió, des de l'escola d'idiomes demanen que es faci una confirmació prèvia al mail info@idiomestopone.com.

 

30 anys d'experiència en el sector

Top One Language School del Vendrell té més de 20 anys d’experiència amb les estades per aprendre anglès a l’estranger, mentre que British Summer és una empresa pionera al país en l’àmbit de les experiències lingüístiques a l’estranger, amb més de 30 anys d'experiència. A banda dels Max Camps i les estades a l’estranger, també hi ha les estades en família o per a professionals, així com la possibilitat de fer tot un any escolar a l’estranger.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris