Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Setanta anys de Tres Tombs a Calafell

També es fa una fira artesana i gastronòmica

 

La festa dels Tres Tombs de Calafell arriba a la 70a edició. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell arriba aquest diumenge 27 de gener a l'edició número 70 dels Tres Tombs, una festa tradicional que té lloc al nucli antic. La festa, organitzada per l'Ajuntament de Calafell i el col·lectiu local Els Peterols, s'inicia amb un esmorzar popular, basat en l'esmorzar típic dels carreters, que es farà a partir de les 09.30 hores a la Cooperativa Agrícola. El tiquet per l'esmorzar costa quatre euros i es pot adquirir a la mateixa cooperativa.

 

A la festa també s'inclou una oferta complementària amb la Fira Artesana i Gastronòmica, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya i a la plaça de Cal Cubano. A la fira hi haurà activitats i degustacions gastronòmiques, així com calçots a la brasa, coques de Sant Antoni, passejades amb ponis, parades artesanes, un taller de cistelleria i una trobada de plaques de cava. La fira durarà tot el matí.

 

Canvis al recorregut dels Tres Tombs

Pel que fa als Tres Tombs, el recorregut d'aquests tindrà alguns canvis per les obres que en aquests moments s'estan fent en alguns carrers del nucli antic. El primer tomb sortirà des de la Cooperativa Agrícola, i passarà pels carrers de Jesús, Major, la plaça de la Constitució, el carrer Església i la plaça de Catalunya. El segon tomb sortirà de la plaça de Catalunya, passant pels carrers de Torredembarra, la rambla de Mossèn Jaume Tobella, el carrer de Villarroel, l'avinguda de la Sínia, els carrers de Ventura Gassol, Jesús, Major, la plaça de la Constitució, el carrer Església i la plaça de Catalunya.

 

Finalment, el tercer tomb començarà de la plaça de Catalunya cap als carrers de Torredembarra, la rambla de Mossèn Jaume Tobella, Villarroel, l'avinguda de la Sínia, els carrers de Ventura Gassol, Jesús, Major, la plaça de la Constitució, el carrer Església, la plaça de Catalunya, el carrer de Torredembarra, la rambla de Mossèn Jaume Tobella, el passeig de la Unió i acabant a la Cooperativa Agrícola. Més informació, en aquest enllaç.

 

També et pot interessar:

Cambrils acull la tradicional festa de Sant Antoni.

Santa Coloma de Queralt celebra la festa de Sant Antoni amb els Tres Tombs.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris