La Setmana de la Gent Gran del Vendrell tindrà com a novetat una mostra de cuina

Els actes se celebren entre el 22 i el 28 d'octubre

El Vendrell viurà una nova Setmana de la Gent Gran entre el 22 i el 28 d'octubre, la tretzena edició ja. Els actes, oberts a tothom, però molts d'ells amb inscripció prèvia, comencen el dilluns 22, amb una caminada popular a la zona del Tomoví amb esmorzar inclòs. Se sortirà a les nou de la Rambla i, quan s'arribi al Tomoví, es farà un dinar de germanor amb fideuada, música en directe i ball. El preu del dinar és de deu euros. Les inscripcions es poden realitzar a totes les associacions de gent gran i a l’àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.

Una altra de les propostes seran les 'Xerrades de Protecció Civil', a càrrec del servei tècnic de l’Ajuntament, que es faran a les diferents associacions de gent gran del municipi. El dimarts 23 d’octubre es realitzarà un taller de teràpia del riure, a les 17.30 hores, al Centre Cívic l’Estació. El programa compta també amb un vessant teatral. Així, el dimecres 24 d’octubre, a les 18.00 hores i al Teatre Àngel Guimerà, hi haurà l'actuació del Grupo Variedades Tívoli i la col·laboració especial de Mario de la Vega i Lorena Blanco. Les entrades tenen un preu de dos euros i es poden adquirir a totes les Associacions de Gent Gran i a l’àrea de Serveis Socials.

Concurs fotogràfic

Aquest any també s’organitza un concurs fotogràfic adreçat a totes les persones majors de 65 anys empadronades al Vendrell. Les inscripcions es poden realitzar a l’àrea de Serveis Socials del 9 al 19 d’octubre. Totes les fotografies seran exposades al Centre Cívic l’Estació a partir del 25 d’octubre i aquest mateix dia, a partir de les onze del matí, es premiaren les tres millors fotografies amb vals per a material fotogràfic.

Mostra de Cuina de la Nostra Gent Gran

Com a novetat dins de la Setmana de la Gent Gran, aquest any s’inicia la primera Mostra de Cuina de la Nostra Gent Gran, en la que també poden participar totes les persones de més de 65 anys empadronades al Vendrell. Per concursar s’ha d’elaborar un plat amb algun ingredient culinari de la tardor. Les inscripcions s’han de realitzar al SAC del Vendrell o SAC de Coma-ruga del 9 fins al 19 d’octubre. Els plats, ja cuinats, s’han de dur el dia 27 d’octubre a l’Esplai del Tívoli i el jurat decidirà els tres millors plats. El primer premi consisteix en un val d’un dinar per a dues persones, el segon premi, en un pastís i el tercer premi, en una coca enramada.


Comentaris