ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Sheila, la jove assassinada a Alacant, va viure a Calafell

La Guàrdia Civil va detenir la seva parella sentimental com a presumpte autor de l'assassinat
Sheila, la jove degollada a Alacant, va viure a Calafell | Facebook

 

Sheila, de 29 anys i mare de cinc fills, va ser trobada degollada a la seva casa de Planes, a Alacant. La jove, que actualment vivia amb la seva parella a la Comunitat Valenciana, havia viscut al municipi de Calafell, al Baix Penedès, i havia treballat en diferents locals de la localitat.

 

 

Sheila va ser trobada degollada a casa seva

La Guàrdia Civil va tenir la hipòtesi d'un possible suïcidi, però després que l'Institut de Medicina Legal d'Alacant realitzés l'autòpsia, es va veure que, a més de les ferides al coll, també tenia traumatismes al cap. Tot seguit, després de confirmar-se l'assassinat, els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de la seva parella sentimental, Jorge B.C., de 34 anys, com a presumpte autor del crim. Aquest, en confirmar-se, seria la primera víctima mortal de la violència masclista a la Comunitat Valenciana durant el 2019. 

 

En aquest sentit, la parella sentimental de Sheila, va explicar a la Guàrdia Civil que es va despertar durant la matinada pels plors del nadó i, en anar a veure què passava, es va trobar a la jove degollada i amb un ganivet amb el qual s'ho hauria fet. Després de fer-se l'autòpsia, van comprovar que la versió donada per la seva parella, no era real, i que la víctima tenia traumatismes al cap, a més de la ferida al coll. Tot seguit, els agents es van desplaçar per procedir a la seva detenció.

 

Va viure i treballar a Calafell

La jove de 29 anys, a més del nadó que va tenir amb la seva actual parella, tenia més fills de parelles anteriors, en total cinc. Abans de traslladar-se a viure en una finca de la partida de la Ceba, al municipi de Planes, va viure al municipi de Calafell. En assabentar-se dels fets, els veïns i veïnes del poble del Baix Penedès que coneixien a Sheila, van quedar parats del final de la noia. A més, segons apunta el diari 'La Información', un calafellenc va explicar que la jove va treballar en alguns bars de copes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!