MINUT A MINUT

❗️ Aixequen el tall de l'AP-7 a Tarragona però es manté el bloqueig de les vies del tren a Reus

SOMI aposten per fer un aparcament de camions al Vendrell

El partit que lidera Juan Carrasco també reclama la marquesina a la parada de taxis de l'estació
Juan Carrasco i Jesús Albaiceta, de SOMI el Vendrell. | Cedida

 

El partit Som Identitaris (SOMI), que encapçala Juan Carrasco, ha donat a conèixer les seves propostes en matèria de transport, de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Carrasco ha volgut remarcar que a la capital del Baix Penedès «hi ha més de 400 famílies que viuen del transport», afegint que els professionals d'aquest àmbit necessiten un aparcament de camions per quan tornen a casa després de la seva jornada laboral.

 

«Actualment han de deixar els seus camions aparcats com poden i on poden, arriscant-se a ser multats, a més d'estar exposats a robatoris», ha apuntat Carrasco. En aquest últim punt, el cap de llista del partit ha posat com a exemple «els robatoris de gasoil que es produeixen en moltes ocasions als seus vehicles, i que nosaltres fa temps que denunciem».

 

Importància del Vendrell pel transport de camions

Jesús Albaiceta, número cinc a la llista del partit, és professional del transport, i constata que el Vendrell és un «punt neuràlgic de les comunicacions per les dues autopistes i les dues carreteres nacionals» que hi passen, que fa que sigui «un lloc atractiu pel transport». Per aquesta raó, Albaiceta reivindica que cal dotar la ciutat «amb un pàrquing de camions ampli per a tota mena de vehicles de transport, inclosos els que porten càrregues de matèries perilloses, amb serveis de seguretat i vigilància».

 

El partit espera tenir la «suficient representació a l'Ajuntament per fer efectiu aquest projecte tan important pels professionals del transport», conclouen. De la mateixa manera, la formació que al Vendrell agafa el relleu de l'extinta Plataforma per Catalunya també ha insistit en una de les seves reclamacions tradicionals, la marquesina per a la parada de taxis de l'estació de Renfe del Vendrell. El partit assegura que la tirarà endavant si tenen prou representació al plenari vendrellenc.

 

Altres informacions relacionades:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris