Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Els irreverents Son Rumores tornen amb el seu videoclip de la «Filomena»

La cançó és un homenatge a l'àvia Filomena de Bonastre

 

Els irreverents Son Rumores del Vendrell, un grup que es defineix de rumba però que és molt més que això, han tornat amb un nou videoclip. Després d'assaborir l'èxit el 2012 amb el clip de «Ke Ti Dit, Ke Ti Dit» —que actualment compta amb més de 17.000 visualitzacions a YouTube— i la seva continuació amb «Angi Nene» (2014), ara ha arribat el torn de «Filomena, eres la mas güena», el vídeo que recull la seva nova composició.

 

Aquest és un homenatge que els vendrellencs fan a l'àvia Filomena, una persona que, com ells mateixos expliquen, «ens ha cuidat i ens ha donat de menjar després de les nostres festes». La lletra de la cançó és obra d'Edu-Art 'Lajas', mentre que la música està acreditada a Son Rumores, una formació amb músics de renom, com Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Joaquín García, Juan Antonio Campos, i les veus de Xavi Albert, Pep Solé, Rovira Valls i el mateix Edu-Art 'Lajas'.

 

Col·laboració de molts extres i entitats del Vendrell

Com és habitual en els videoclips de Son Rumores, en aquest compten amb un estol d'extres inacabable, en el qual hi han col·laborat moltes entitats del Vendrell, com l'escola Aula Tres, els timbalers de la Mulassa o els grallers del Vendrell. El vídeo ha estat dirigit per Pemi Fortuny i Toni 'bona-carn i bona-gent' i la cançó s'ha mesclat i masteritzat als Sputnik Recording Studios.

 

Fa tot just deu dies, Son Rumores van actuar en directe a la plaça Nova del Vendrell, en un concert organitzat pels Nens del Vendrell. Una actuació del grup, poc habitual, que va estar a l'alçada de les expectatives i on van interpretar tots els seus clàssics, així com versions adaptades al seu to bromista, destacant especialment el «Rovira Valls». Després de les bones sensacions que van deixar, molts ja esperen el seu retorn en directe, que esperen que sigui aviat.    

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris