El Tàg del Vendrell acull els Penguins i el seu 'Reggae per xics'

El cap de setmana també deixa la cloenda del Mes Pau Casals
The Penguins seran aquest diumenge al Tàg del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest diumenge 27 d'octubre, a les dotze del migdia, el grup The Penguins amb l'espectacle 'Ballant damunt la lluna', del conegut 'Reggae per xics'. Es tracta d'una nova aventura on es vol fer viatjar el públic més enllà de les estrelles amb el combustible que proporcionen els ritmes jamaicans. La gira dels The Penguins suposa l'estrena del quart disc del grup, en el qual segueixen arranjant cançons del repertori tradicional infantil.

 

En aquesta ocasió, i per primera vegada, també incorporen algunes composicions pròpies. The Penguins partiran de l'estació espacial 'Kingston', i amb l'ajut del coet RPX-1, visitaran diversos planetes, mentre van descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió. L'espectacle té un cost de vuit euros, que és de sis euros amb algun dels descomptes disponibles. Els menors de tres anys tenen entrada gratuïta.

 

Cloenda del Mes Pau Casals

Per altra banda, aquest dissabte 26 d'octubre tindrà lloc la cloenda dels actes del Mes Pau Casals, que se celebra al Vendrell des de finals del mes de setembre. L'últim acte es farà a l'Auditori Pau Casals a les 20.30 hores, sota el títol de 'Diàleg entre Casals i Bach'. Es tracta d'un concert del pianista Ricard Rovirosa dedicat a les obres per a piano de Pau Casals, enllaçant-les amb les peces del compositor alemany Johann Sebastian Bach.

 

L'audició presentarà composicions com 'Ballade' (1893), 'Segon Preludi Orgànic' (1895) i 'Sardana Festívola' (1909). Recentment, el pianista Ricard Rovirosa ha entregat la seva tesi doctoral presentada a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, en la qual ha treballat les obres del Mestre que presentarà al concert del Vendrell. Aquest dimarts 22 d'octubre s'ha fet l'entrega floral a Pau Casals amb motiu de l'aniversari de la seva mort. L'acte s'ha fet a la sala de plens de l'Ajuntament pel mal temps.