Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tallen un carrer al Vendrell pel despreniment de part d'una balustrada

El fort vent ha fet que alguns trossos hagin caigut al carrer
Trossos de la balustrada que han caigut al carrer d'Andreu Nin. | BP Diari

 

Els Bombers de la Generalitat, juntament amb la Policia Municipal del Vendrell i Protecció Civil, han tallat el carrer d'Andreu Nin del Vendrell, pel perill de despreniment d'una balustrada d'un terrat. Segons els Bombers, el fort vent que bufa aquest dijous 24 de gener ha fet que aquesta gran balconada comencés a moure's i algunes peces de pedra han caigut al carrer, sense afectar cap vianant.

 

Els trossos que han caigut al carrer. | BP Diari

 

Davant el risc que mostra tot el balcó de pedra, els Bombers han tallat la via i han avisat un tècnic municipal per decidir què es pot fer amb la balustrada. També s'ha començat a buscar els propietaris de l'immoble. De moment, el carrer es troba tallat al trànsit, tot i que els vianants poden passar per un costat. En total hi han treballat tres dotacions dels Bombers.

 

Des de l'Ajuntament del Vendrell han apuntat que la zona es mantindrà tallada almenys fins demà divendres al matí, quan un tècnic de la propietat privada de l'edifici en farà una avaluació. Després s'hauran de prendre les mesures adequades per solucionar el problema. El consistori ha avisat els veïns del carrer d'aquesta situació. A l'edifici afectat, però, no hi viu ningú. 

 

La balustrada que està en perill de despreniment. | BP Diari

 

Un fanal cau sobre dos vehicles a Reus

Aquesta no ha estat l'única incidència que hi ha hagut al Camp de Tarragona aquest dijous relacionada amb el fort vent. A Reus s'ha produït la caiguda d'un fanal que ha afectat dos cotxes que estaven aparcats a la riera d'Aragó. La conductora d'un dels vehicles ha rebut un cop a la cama i ha estat evacuada en una ambulància, seguint el protocol

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris