Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tallen el pas per la riera de la Bisbal al Vendrell pel risc d'enfonsament de la calçada

Ajuntament i policia demanen que es respecti la senyalització per evitar ensurts
La zona on s'ha tallat la circulació al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

L'Ajuntament del Vendrell ha tancat el pas per la riera de la Bisbal al Vendrell, a la confluència amb el torrent del Lluc, pel mal estat que presenta l'asfalt després de les últimes riuades. Des del consistori han alertat que hi ha perill d'enfonsament en alguns trams, el que suposaria un risc per la circulació de vehicles. Aquesta és una confluència on, habitualment, hi poden circular els cotxes que vénen del barri del Puig o del carrer de Mar, i que volen enllaçar amb la carretera que porta al barri marítim de Sant Salvador. 

 

Durant les últimes setmanes, amb els diferents temporals que han passat pel territori, hi ha hagut grans riuades que han obligat a tallar la circulació en aquesta zona. La gran quantitat d'aigua que han recollit la riera de la Bisbal i el torrent del Lluc han fet que la calçada s'anés erosionant, amb zones on el ferm està enfonsat o aixecat. La Policia Municipal i el consistori han optat per tancar el pas per una qüestió de seguretat i així evitar cap ensurt majúscul.

 

Retiren les cadenes diverses vegades

Tot i això, durant el cap de setmana hi ha hagut diverses persones que han retirat les cadenes i han passat amb el cotxe, un comportament que des de l'Ajuntament i la policia ja han avisat que cal evitar, perquè pot suposar un perill pels que hi passin. Per això, s'han reforçat les tanques perquè no hi passi ningú. De moment, el trànsit queda prohibit a tot l’encreuament de la riera, fins que es pugui solucionar el problema.

 

El primer que es farà serà mirar, per part d'Aigües de Tomoví, si el clavegueram de la zona ha patit algun dany. Després es procedirà a actuar per arreglar l'asfalt, sempre tenint en compte que hi poden haver noves riuades amb les pluges que hi ha anunciades per aquesta setmana. Des de l'Ajuntament del Vendrell demanen que es respectin les senyalitzacions per a la seguretat de tothom.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris