Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El temporal va destrossar prop de 100 metres d'una canonada d'aigua al Vendrell

El subministrament encara està tallat a la Cometa, on s'usa aigua d'un dipòsit
El pas de vehicles per sota la via del tren segueix tallat a prop de la riera de la Bisbal. | BP Diari

 

El Vendrell segueix treballant per arreglar els desperfectes que va causar la nit del passat diumenge el pas de la cua de l'huracà Leslie, ja convertit en un temporal de Llevant. L'afectació més important va ser el trencament d'una canonada de subministrament d'aigua situada a prop de la via de l'AVE. Des d'Aigües de Tomoví han informat aquest dimarts que en total són uns cent metres de canonada que estan destrossats, el que obligarà a fer una reparació important.

 

L'Ajuntament del Vendrell ha explicat que la incidència no té afectació sobre el subministrament d'aigua a la ciutat, ja que s'està fent per altres circuits. On sí que el subministrament encara no s'ha obert és al polígon industrial de la Cometa, que de moment disposa d'aigua gràcies al dipòsit que hi ha a la zona, i que ahir dilluns es va omplir amb cisternes d'aigua. L'empresa d'aigües provarà de restablir el servei al polígon però, si aquest té altres afectacions a la xarxa de distribució, una cosa que encara s'ha de comprovar, de moment se seguiria omplint el dipòsit amb cisternes.

 

La riera, desbordada

Una altra afectació important va ser el tall de la carretera que va del centre del Vendrell a Sant Salvador, ja que la riuada que baixava de la riera de la Bisbal i el Torrent del Lluc es va desbordar a la intersecció que connecta l'avinguda de Jaume Carner i aquesta carretera. Després de netejar el fang i la runa que hi havia a la zona, el trànsit es va tornar a obrir el mateix dilluns a la tarda. En canvi, el carrer que passa per sota de la via del tren provinent del carrer de Mar segueix tallat el trànsit, ja que es troba ple de pedres i runa que una màquina encara està retirant.

 

Una altra incidència rellevant va tenir lloc a Sant Vicenç de Calders poble, on va caure mig mur de contenció al carrer del Pou. La policia va tallar la zona per seguretat i es va acabar fent una demolició controlada per tal de poder-lo fer de nou. Al Vendrell, durant tot l'episodi de pluges, es van registrar 72 litres per metre quadrat, mentre que a Coma-ruga en van caure 59.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris