Top One Language School del Vendrell, una opció sòlida per aprendre anglès, francès i alemany

L'escola, amb més de 35 anys d'experiència, obre les matriculacions per al curs 2019-2020
Alumnes a l'escola d'idiomes Top One del Vendrell. | Top One Language School

 

L’escola Top One Language School del Vendrell ha obert aquest dilluns 2 de setembre les inscripcions per al curs 2019-2020. Les matriculacions es poden fer cada dia, de dilluns a divendres, de les cinc a les vuit de la tarda, al carrer de la Cerdanya número 1, 2n 1a, del Vendrell. Amb més de 35 anys d’experiència, Top One Language School és una de les opcions més sòlides per aprendre idiomes a la capital del Baix Penedès.

L’escola ofereix cursos de tots els nivells i per a totes les edats —petits, joves i adults— d’anglès, alemany i francès, sense oblidar el rus, així com el català i el castellà per a estrangers. El centre és expert en la preparació d’exàmens oficials de Cambdrige, Oxford, de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) o del Trinity College, així com exàmens Göethe d’alemany de tots els nivells. El curs escolar comença el 17 de setembre i s’acaba a finals de juny.

Cursos puntuals, flexibilitat horària i Story Clubs

Entre els aspectes destacats de l’escola hi ha la possibilitat de fer cursos puntuals abans de fer estades curtes a l’estranger. De la mateixa manera, també destaca la flexibilitat horària, amb l’opció de fer les classes en horari de tardes o de matí, que poden ser tant per a grups com individuals. Una de les iniciatives del centre són els Story Clubs, activitats basades en l’speaking on es fa servir de base històries, contes o personatges, en les quals prima la interacció entre els alumnes.

Una de les classes de 'Top One Language School'. | BPDiari

 

Obres de teatre i programes del British Summer

Una altra de les activitats que l’escola impulsa anualment amb gran èxit és la interpretació d’una obra de teatre en anglès a la Biblioteca Pública Terra Baixa. Alumnes i mestres donen vida a històries com ara la de la llegenda de Sant Jordi o la del monstre del Llac Ness.

Tot sense oblidar que Top One Language School és un centre col·laborador del British Summer, amb el qual s’ofereixen cada any programes específics de campaments d’estiu, anys escolars, o estades a l’estranger, tant per a nens com per a adults. Aquests programes, en anglès, francès o alemany, tenen durades variables, que poden ser de setmanes o mesos. Per demanar més informació sobre l’oferta educativa d’idiomes del centre o sobre les matriculacions, es pot escriure un correu electrònic a info@idiomestopone.com o trucar al 977 66 20 47.

Una estada de British Summer a Nova York. | British Summer

 

"🙈MOLT FORT: Un empresari de Calafell carregava les multes de trànsit a un extreballador" "Arriba el festival Rock-a-billy de Calafell, que es farà en carpes a fora del pavelló"