Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben la Gigi, la gossa perduda a l’AP-7 al Vendrell

Un noi de Sant Feliu de Llobregat la va trobar el mateix dia que es va perdre
Imatge del Victor i la seva gosseta, la Gigi. | facebook

 

La Gigi, la gosseta perduda fa gairebé una setmana a l’AP-7 al Vendrell, ja ha sigut localitzada. La Gigi va desaparèixer diumenge passat, 20 de gener, durant una parada en una àrea de descans de l’autopista, a l’altura de la urbanització del Nou Vendrell. Va ser allà quan la gossa va saltar del vehicle sense que ningú se n'adonés. Després de perdre-la, els seus amos, el Victor i la Lidia, van decidir fer-ne difusió, avisant als ajuntaments, policies locals, amb cartells impresos i sobretot a través de les xarxes socials, on el cas ha tingut molta repercussió, per tal que la notícia de la seva pèrdua arribés al màxim de gent possible. De fet, la publicació de Facebook que va fer el Victor per tal de trobar-la, ha arribat gairebé a les 4.000 comparticions.

 

La gossa estava a Sant Feliu de Llobregat

Els amos de la Gigi van rebre una trucada aquest divendres, 25 de gener, d’un noi que es deia Javi i que deia que tenia a la seva gosseta. El Victor li va demanar que li enviés una fotografia, amb la qual van poder comprovar que efectivament es tractava de la Gigi, la seva gossa. El noi la va trobar el mateix diumenge que es va perdre. Va veure la Gigi caminant sola per l’àrea de servei i va decidir agafar-la i acollir-la a casa seva, a Sant Feliu de Llobregat. Durant aquests cinc dies el Javi ha cuidat la gosseta com si fos seva, fins que aquest divendres va assabentar-se que els seus amos la buscaven i els va trucar. Així doncs, aquest divendres els 

 

El Victor ha agraït a través de les xarxes socials la implicació i la difusió per part de totes les persones que s’han bolcat o han fet algun gest per tal d’intentar trobar la gosseta.

 

Imatge que s'havia difós de la gosseta perduda a l'AP-7 a l'altura del Nou Vendrell. | tarragonadigital

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris