Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

La Vegueria del Penedès exigeix a la Generalitat que desplegui els Serveis Territorials

Demanen més compromís amb el territori al vicepresident del Govern
La vegueria del Penedès reclama els Serveis Territorials.   | BP Diari

 

El moment de relacions tenses que viuen el PDeCAT i ERC al Govern de la Generalitat té les seves afectacions en diferents àmbits polítics, com és el cas de la Vegueria del Penedès. Aquesta vegueria, aprovada el febrer del 2017 al Parlament, té des del passat mes de juliol a Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, com a delegat del Govern a la Vegueria, però segueix sense tenir desplegats els Serveis Territorials. A la pràctica, això és com si la vegueria encara no s'hagués posat en marxa.

 

Jaume Casañas, president del PDeCAT de la Vegueria del Penedès, ha afirmat a 'Tarragona Digital' que «és necessari que es desbloquegin les delegacions, perquè si no estem a mitges, i hem de seguir anant a Tarragona a tractar tots els temes que tenen relació amb la Generalitat». Casañas es pregunta «de què serveix tenir un delegat si no tenim els Serveis Territorials», afegint que amb aquests serveis es podrà donar «un tractament més eficient pel territori».

 

Pere Regull demana el desplegament dels Serveis Territorials

La petició de Casañas la va fer fa uns dies el mateix delegat del Govern a la Vegueria, Pere Regull, en una entrevista amb el setmanari penedesenc 'El 3de8'. Al fons de tot això s'entreveu la relació poc fluida que hi ha ara mateix entre les dues formacions que conformen el Govern de la Generalitat. Des de la Vegueria, que ara té un delegat del PDeCAT, demanen més compromís al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que és d'ERC

 

L'alegria que hi va haver al territori quan el Parlament va aprovar la creació de la Vegueria del Penedès el febrer del 2017 s'ha atenuat els últims mesos, en veure que no s'estan desplegant els elements que permetrien implantar, a la pràctica, la nova divisió territorial. La Vegueria del Penedès es va tirar endavant amb els vots favorables de tots els partits representants a la cambra tret del PP i C's.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris