Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell amplia la pista d'skate del Botafoc

Les obres faran que el Vendrell disposi d'un equipament homologable per dur a terme la pràctica de l'skateboarding
La pista d'skate del Botafoc. | Ajuntament del Vendrell

 

La regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que a partir del pròxim dilluns 7 de gener es duran a terme les obres d'ampliació de la pista d'skate que hi ha a la zona del Botafoc, concretament al carrer de Ramon Llull. Les obres es preveu que durin fins a finals del mes de gener i consistiran en la construcció de tres nous mòduls.

 

Tres nous mòduls a la pista d'skate del Botafoc

Aquests seran dues rampes de salt combinades, del tipus 'doble quarter amb hip', un desnivell amb plataforma, i un desnivell en piràmide de tres quadrilàters combinada amb una lleixa i una barana 'piràmide, fun box de triple barana i triple box'. Aquestes obres d'ampliació faran que el Vendrell pugui disposar d'un equipament totalment homologable per dur a terme la pràctica de l'skateboarding, així com d'altres disciplines similars.

 

El regidor de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que la ciutat «tenia pendent una instal·lació de nivell per a la pràctica d'aquest esport». Martínez ha afegit que «amb aquesta obra, iniciem el camí cap a la millora de la qualitat i continguts dels espais de joc, lúdics i esportius de les zones verdes». La pista d'skate del Botafoc està situada al carrer de Ramon Llull, al costat d'unes pistes de bàsquet.

 

Baixada de pressió al subministrament d'aigua

D'altra banda, també des de l'Ajuntament del Vendrell han anunciat que aquest dijous 3 de gener es pot notar una baixada de pressió del subministrament d'aigua en alguns punts del nucli, a causa d'unes obres que ha de fer l'empresa que presta el servei municipal d'aigües a la ciutat. Aigües de Tomoví té programada la reparació d’una avaria localitzada a la zona del Camí dels Molins. Tot i la baixada de la pressió, aquesta actuació no hauria de suposar cap tall en el subministrament, segons ha avançat l'Ajuntament.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris