Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell identifica els propietaris de diferents residus llençats al carrer

S'han analitzat bosses llençades a una desena de carrers del municipi
La brigada i agents de la policia local, analitzant restes de brossa al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

L'Ajuntament del Vendrell i la Policia Municipal han fet una nova ofensiva per combatre el llançament de brosses i residus a la via pública, analitzant diverses bosses que s'han trobat a punts que són habitualment crítics del municipi. Tècnics de la recollida de residus i policies locals s'han desplaçat a una desena de carrers on s'acostumen a llençar residus de manera incontrolada, per analitzar el seu contingut i trobar dades que permetin identificar els propietaris de les brosses.

 

Aquestes anàlisis s'han fet als carrers de la Pau, Albinyana, Santa Anna, Muralla, Rabassaires, Camí del Tomoví, Colom i a la carretera de Tarragona. Segons ha informat el consistori, en tres d'aquests punts s'hi han trobat dades identificatives, a partir de les quals s'aixecaran les actes administratives corresponents i es procedirà a sancionar els autors d'aquest comportament incívic. Des de la Policia Municipal recorden que les multes poden arribar als 3.000 euros per actes com aquests.

 

Un problema de difícil solució al Vendrell

L'incivisme amb els residus i les deixalles és una lluita que, de moment, no té solució a la capital del Baix Penedès. En diverses ocasions, veïns de diferents punts del municipi han denunciat l'ús de solars com a abocadors, on s'hi acumula la brossa, el que dona lloc a males olors i la presència de mosquits i rates. El mateix regidor de Recollida de Residus, Ferran Trillas, va admetre a mitjans d'estiu que aquest era un problema que s'havia disparat amb l'arribada de la temporada alta.

 

De fet, Trillas va donar una xifra escandalosa respecte a la recollida de mobles que estaven llençats al carrer. Segons el regidor, la brigada recollia aproximadament 7.000 quilos de mobles al dia, el que equivalia a dos camions completament plens. Per això el consistori estudiava crear una brigada de policia administrativa que es dediqués només a controlar aquests aspectes. De moment, l'Ajuntament ha continuat analitzant les bosses de brossa per identificar els responsables d'aquests actes. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris