Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Conferència d'Agustí Colomines i projecció del documental '1-O' al Vendrell

Continuen les xerrades dins dels 'Diàlegs per a una República'
Carregues policials a Tarragona durant l'1-O | CatalunyaDiari.cat

 

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès continuen amb el seu cicle de xerrades i col·loquis sota el títol de 'Diàlegs per a una República' i aquest divendres 28 de setembre serà el torn d'Agustí Colomines, doctor en història contemporània, que parlarà sobre «Els reptes de la llibertat». Serà al Centre Cívic l'Estació del Vendrell a partir de les vuit de la tarda.

 

Biografia d'Agustí Colomines

Agustí Colomines i Companys (Barcelona, 1957) és doctor en història contemporània i director acadèmic de la càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats de la Universitat de Barcelona (UB). També és l’investigador principal del Grup de Recerca en Estudis Nacionals i Polítiques Culturals i ha estat professor visitant en diverses universitats europees i nord-americanes. Del 2004 al 2007 va dirigir Unescocat i del 2007 a 2013 va ser director de la Fundació Catalanista i Demòcrata.

 

Del febrer del 2016 fins a l’abril del 2018 va ser director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i va ser destituït en aplicació de l’article 155. També escriu regularment en mitjans com 'El Nacional' i 'El Punt Avui'. Vinculat al món del llibre i la cultura, participa en projectes de l’Editorial Afers, especialitzada en llibres d’història i d’assaig, i de Traficants d’Idees, SL, una empresa de gestió cultural.

 

Projecció del documental '1-O' al Centre Cívic l'Estació

Just abans d'aquesta xerrada, a les set de la tarda del divendres, i al mateix Centre Cívic l’Estació del Vendrell, es podrà veure el documental '1-O', en un acte també organitzat per l’ANC del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès. Al documental es fa referència als fets de l’1 d’octubre de l’any passat al país, sobre els quals es preparen diversos actes de commemoració en els pròxims dies, coincidint amb el primer aniversari de la data. Un dels actes previstos durant l'octubre serà el canvi de nom del carrer del General Prim, que passarà a dir-se carrer de l'1 d'octubre.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris