Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell segueix amb els 'Diàlegs per a una República' amb Anna Arquè

La conferenciant oferirà una visió sobre Catalunya des d'un prisma internacional
Anna Arquè. | Cedida

 

Anna Arquè, portaveu internacional de la Comission of European Citizens als Països Catalans, serà la protagonista de la següent sessió dels 'Diàlegs per a una República' que impulsen des de fa uns mesos l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès. Arquè farà una xerrada sobre 'Què volem, què votem, què exigim els catalans', el dimecres 7 de novembre a les 20.00 hores al Centre Cívic l'Estació.

 

La conferència vol donar una visió internacional i actualitzada de Catalunya per part d'Arquè, que és especialista en comunicació estratègica B2B per a projectes corporatius paneuropeus. Arquè va estar molts anys vivint a diferents països com Portugal, França, el Marroc, Espanya i Anglaterra, abans de tornar a finals de l'any 2008 a Catalunya, on va començar la seva intensa i particular campanya a favor de l’autodeterminació de Catalunya, amb els projectes web 'Al capdavant' i 'Autodeterminació.cat'.

 

Anna Arquè, impulsora de les consultes populars

Anna Arquè també va ser impulsora de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència, les conegudes com consultes populars, a més de participar com analista política habitual en mitjans internacionals importants com BBC, ITV o RT. També ha participat en la confecció de llibres internacionals i nacionals sobre la qüestió catalana i forma part, des del 2010, de l’equip rector de l'UCE – Universitat Catalana d’Estiu.

 

A banda d'organitzar manifestacions a Brussel·les i conferències al Parlament Europeu, també s'ha mantingut activa dins el panorama nacional, des de les consultes populars, passant per la mobilització de la Sobirania Fiscal. «Els catalans no som allò que altres escriuen que som, sinó allò que demostrem ser cada dia amb les nostres accions i decisions», ha apuntat la mateixa Anna Arqué. La xerrada tindrà lloc el dimecres 7 de novembre al Centre Cívic l'Estació, el lloc que acull les conferències impulsades per l'ANC i Òmnium Cultural al Vendrell.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris