El Vendrell fa festes familiars nocturnes a la piscina del Club Tennis

Tindran servei de bar i música amb DJ, amb entrades a 2,5 euros
Christian Soriano i Ruben Gràcia presentant la nova iniciativa. | Ajuntament del Vendrell

 

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat una nova iniciativa per plantar cara als dies més calorosos del mes d'agost. Els divendres 9, 16, 23 i 30 d'agost, la piscina del Complex Esportiu Club Tennis el Vendrell obrirà les seves portes de les 22.00 hores fins a la una de la matinada, perquè les famílies puguin gaudir d'una festa amb música a la piscina. La iniciativa, que té un cost de 2,5 euros, ha de servir per dinamitzar l'oci nocturn a la vila.

 

Segons ha explicat el regidor de Festes de l'Ajuntament, Christian Soriano, «aquesta és una oportunitat perquè els ciutadans puguin fer un bany nocturn en família a la piscina». El regidor d'Esports, Rubén Gràcia, ha afegit que es comptarà «amb un servei de barra, sense begudes alcohòliques, i activitats per als infants». També hi haurà la música d'un DJ. Les entrades es poden comprar de forma anticipada al Centre Cívic l'Estació, o a la mateixa piscina descoberta. L'aforament és limitat.

 

Exposició sobre 'Racons del Baix Penedès'

Per altra banda, el Centre Cívic l'Estació del Vendrell acull fins al pròxim 6 de setembre una exposició de fotografies del col·lectiu Enfoca del Baix Penedès. La mostra porta el nom de 'Racons del Baix Penedès' i, tot i que habitualment té unes 60 fotos, al Vendrell estarà formada per una trentena d'imatges per raons d'espai. Són imatges que mostren racons de la comarca que molts cops passen desapercebuts o que agafen dimensions diferents, com el pont de les Madrigueres o l'església romànica del Montmell.

 

L'exposició ja s'ha presentat a Calafell i està previst que passi per localitats com l'Arboç i Llorenç del Penedès. El col·lectiu Enfoca té la seva seu a Calafell i es va crear l'any 2009. Actualment està integrat per uns 90 membres de diferents punts de la comarca del Baix Penedès, amb una forta presència de Calafell i el Vendrell. L'horari de visita de la mostra és de dilluns a divendres de 09.00 hores a 14.00 hores. Al mes de setembre també es podrà visitar a les tardes, de 15.00 a 21.00 hores.