Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell proposa mantenir els mateixos dies de festes locals pel 2019

Una enquesta entre el comerç avala mantenir els dies 26 i 27 de juliol com a festius
Comerços del centre del Vendrell. | BP Diari

 

El Vendrell repetirà els mateixos dies de festes locals el pròxim any 2019. Al ple d'aquest dimarts 18 de setembre, el govern local portarà a aprovació que els dos dies de festes locals de l'any vinent segueixin sent el 26 i el 27 de juliol, mantenint el canvi que es va instaurar el 2016. Abans d'aquest any, la primera festa local era el 26 de juliol, dia de Santa Anna, i la segona es feia per la Fira de Santa Teresa, a mitjans d'octubre. 

 

El canvi va venir motivat pel fet que, per la Fira de Santa Teresa, el més lògic era que el comerç estigués obert. Els últims tres anys ja s'ha fet així, tot i que la decisió encara presenta certs dubtes entre la població. Al ple d'avui, el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, presentarà els resultats d'una enquesta feta al comerç del Vendrell, en la qual una de les preguntes feia referència als dos dies de festa local.

 

Suport del comerç del Vendrell a aquestes dates

Segons va avançar ahir la primera tinent d'alcalde del Vendrell, Eva Serramià, un 53% dels comerciants s'han mostrat a favor de mantenir els dies festius per la Festa Major del Vendrell, mentre que un 34% prefereix l'altra opció i la resta els és indiferent. Amb aquestes dades es vol donar resposta a un requeriment fet per l'oposició l'any passat, en el qual es va demanar al govern que presentessin xifres que avalessin que els dos festius han de ser per la Festa Major.

 

Des de l'Ajuntament també han apuntat que el Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) ja va fer una enquesta similar entre els seus associats mesos enrere, i que els resultats que en van sortir van ser molt similars. Per aquesta raó, la proposta del govern serà que es mantinguin les dues festes locals per la Festa Major el 2019, mentre que per la Fira de Santa Teresa tots els dies laborables ho segueixin sent.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris