El Vendrell recull fotografies antigues de Coma-ruga per a una exposició

La mostra es farà durant el Turismar, en el marc del projecte Feder
Imatge antiga de la platja de Coma-ruga. | Cedida

 

L'Ajuntament del Vendrell ha fet una crida als ciutadans que tinguin fotografies antigues d'espais emblemàtics de Coma-ruga perquè les facilitin al consistori, amb l'objectiu d'una exposició que es farà durant el Turismar, el mes de juny. Aquesta serà una mostra que es vol impulsar en el marc del projecte Feder que ha de remodelar la part més cèntrica d'aquest nucli de les platges del Vendrell. Les fotografies es poden enviar entre els dies 1 d'abril i 15 de maig al mail lbeas@elvendrell.net.

 

El consistori vol recollir documentació gràfica que vagi des de principis del segle XX fins a la dècada dels anys setanta. De tot el material rebut se'n farà una selecció per fer una exposició fotogràfica durant el cap de setmana de la fira Turismar. Les fotos també es poden presentar de forma presencial a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Museu Deu. Les que s'enviïn per correu electrònic han de ser amb els formats 'jpg' o 'tif' i amb un pes màxim de 5 Mb, un mínim de 2400 x 1600 píxels i una resolució de 300 ppp.

 

Trobada de 'Loreños por el mundo'

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dilluns 1 d'abril la trobada 'Loreños por el mundo' que es farà el dissabte 6 d'abril. Aquesta és una trobada que té l'objectiu d'aplegar el nombre més gran de ciutadans originaris del municipi sevillà de Lora del Río que viuen fora de la seva localitat. A més d'una trobada que fan cada any a Lora del Río, s'impulsen trobades a diferents ciutats on hi ha moltes persones provinents d'aquesta localitat.

 

Això també passa al Vendrell i a la regió de Tarragona, on hi ha molts veïns d'aquesta localitat sevillana. Un d'ells és el vendrellenc José Manuel Cabrera, que ha presentat la trobada junt amb la regidora de Cultura, Eva Serramià. Els participants estaran allotjats a l'Hotel Nuba i el mateix dissabte faran una visita pel centre històric del Vendrell, a llocs com el Portal del Pardo, l’Església del Sant Salvador, la plaça dels Germans Ramon i Vidales o el Museu Deu. A la trobada hi assistiran també representants de l’Ajuntament de Lora del Río. A la tarda es faran representacions culturals pròpies d’Andalusia al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), com ara l’actuació de diversos quadres de ball, cors rocieros i cantants de cançó espanyola.

 

Altres notícies relacionades:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris