Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell obre el termini per presentar fotos al 20è Concurs de Fotografia

La regidoria de Cultura també organitza un 'workshop' de ceràmica
Un rellotge de sol al Vendrell. | Carles Alasraki Alberti

 

El Vendrell ha obert ja el termini per presentar fotos per la 20a edició del Concurs de Fotografia, que organitza cada any el Museu Arqueològic del Vendrell junt amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. El certamen es fa amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. El termini per presentar les fotos s’acaba el 28 de setembre a les 14.00 hores. Aquest any el tema escollit pel certamen és 'Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès'.

 

Pel concurs s’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments, racons, patis interiors o exteriors, sempre que hi hagi un rellotge amb història. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests rellotges. Per obtenir les bases cal adreçar-se a la regidoria de Cultura, enviar un correu electrònic a arqueologia@elvendrell.net o consultar el web de l'Ajuntament. El lliurament de premis del concurs es farà el divendres 5 d’octubre a les 19.00 hores a la sala d’exposicions La Fusteria. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 4 de novembre del 2018.

 

'Workshop' de ceràmica

D'altra banda, la regidoria de Cultura del Vendrell, a través de les Aules Artístiques, ha programat pel dissabte 13 d'octubre un 'workshop' de ceràmica, dedicat al modelatge de figures d'argila inspirades en antigues cultures llatinoamericanes. El taller serà impartit per l'artista argentina Vero Córdoba, que proposarà als participants que s'inspirin en formes i simbologies de pobles llatinoamericans per crear personatges en petit format. 

 

El taller, que tindrà un preu de 20 euros —quinze euros pels alumnes de les Aules Artístiques—, té places limitades, amb un màxim de 15 i un mínim de cinc. S’impartirà a l’Aula de Ceràmica, a l’avinguda de les Escoles, 20, de les deu a les dues del migdia. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar fins al 5 d’octubre a la regidoria de Cultura, al telèfon 977 66 56 84 o al correu art@elvendrell.net.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris