Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

El Vendrell acull les Jornades Internacionals de Folklore

Hi prenen part dos grups locals i dos formacions convidades, d'Itàlia i el Perú
La Bolangera, de la colla sardanista de la Lira Vendrellenca. | Ajuntament del Vendrell

 

Catalunya celebra un any més les Jornades Internacionals Folklòriques, que arriben ja a la seva 46a edició, amb actes que han tingut lloc des del 13 de setembre i que duraran fins al 24 en diverses poblacions catalanes. Una d'elles és el Vendrell, que actua com un dels municipis amfitrions de la festa, i aquest dissabte dia 22 acull un dels actes, amb diversos grups convidats. Aquests són els IJ Danseur dël Pilon, d’Itàlia, i la Compañía de Música i Danza Perú Ritmos y Costumbres del Perú.

 

La jornada, que es farà a les sis de la tarda d'aquest dissabte 22 de setembre, comptarà també amb la participació de dos grups locals, la Bolangera, de la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca, i l’Esbart Vila del Vendrell La Lira. Un dels objectius de l’edició d'enguany de les Jornades Internacionals de Folklore és el d’estrènyer llaços entre els grups catalans i els visitants. En concret, la jornada al Vendrell arrencarà amb una cercavila dels quatre grups pels carrers del municipi a partir de les sis de la tarda, i seguirà a les set de la tarda amb una actuació dels quatre grups a la Rambla. En cas de pluja, l’acte es traslladaria al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). 

 

Comença el Mes Pau Casals al Vendrell

Aquest mateix cap de setmana també hi ha el tret de sortida dels actes del Mes Pau Casals, amb un acte que tindrà lloc a la Casa Cultural Andalucía García Lorca del Vendrell, aquest divendres 21 de setembre a les vuit del vespre. Serà un acte per aprofundir en la relació que Pau Casals tenia amb Federico García Lorca, a través d'una conferència que farà Jaume Figueras. També hi haurà una lectura de poemes de Lorca i es donarà la tercera beca de l'Associació Musical Pau Casals. Els actes del Mes Pau Casals s'allargaran fins a finals d'octubre al Vendrell.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris