Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

El Vendrell busca logotip per la capitalitat de la cultura catalana

El consistori ja prepara l'esdeveniment que tindrà lloc l'any 2020
Vista del centre del Vendrell. | BP Diari

 

El Vendrell ja treballa per prendre el relleu de Cervera, el pròxim any 2020, com a Capital de la Cultura Catalana. Per aquest motiu, la regidoria de Cultura ha obert la convocatòria per crear el logotip que identificarà la capitalitat de la ciutat, i que s'utilitzarà a les diferents activitats, campanyes, actes o programes que es facin amb motiu d'aquesta iniciativa o que serveixin per promocionar-la.

 

El concurs està obert a qualsevol persona, física o jurídica, que sigui major d'edat o emancipada. Cada participant pot presentar dues propostes, que han de ser inèdites i originals. Les bases del concurs es poden consultar al web de l'Ajuntament del Vendrell. El termini de presentació és d'un mes natural des de l'endemà de la publicació al BOPT. Un jurat format per la regidora de Cultura i Festes, Eva Serramià, per un tècnic de la regidoria, un tècnic de Comunicació, un dissenyador gràfic i els responsables del Vendrell 2020 escolliran el guanyador. 

 

Incrementar la cohesió cultural i el prestigi de la cultura catalana

La ciutat del Vendrell va ser confirmada com a Capital de la Cultura Catalana el mes d'abril del 2018. Aquesta és una iniciativa que vol «contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i de la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior». La proposta la va fer el grup municipal del PP i va ser ben acollida pel consistori.

 

Una de les accions que es van fer relacionades amb aquesta iniciativa va ser la d'escollir set tresors del patrimoni cultural del Vendrell. Els set elements que van rebre més vots van ser la colla castellera dels Nens del Vendrell, el Ball de Diables del Vendrell, l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies, la Cercavila de foc, el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual, l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris