GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell millora el paviment de diversos carrers de l'Oasis

Les obres comporten alguns canvis en el sentit de circulació
Obres de millora del paviment a l'Oasis. | Ajuntament del Vendrell

 

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que durant aquest dimarts 4 de desembre i el dimecres 5 es faran diverses tasques de reparació del paviment en alguns carrers de la urbanització Oasis. Concretament, les millores es faran als carrers de Joan Perucho i de Josep Maria Folch i Torres, així com a la plaça de la Renaixença. Com a conseqüència d'això, es fixarà el carrer de Joan Perucho amb un sol sentit de circulació, en direcció al carrer de Ter.

 

Els carrers que hi conflueixen, que són els de Joaquim Vayreda i de Joaquim Torres Garcia, també es fixaran en direcció al carrer de Ter. Des del consistori han avançat que durant els pròxims dies també es fixaran en un sol sentit de circulació els carrers de Ramon Martí Alsina, d'Apel·les Mestres, de Jaume Mercadé i de Joaquim Sunyer. Per això s'ha demanat als veïns de la zona que estiguin atents a la nova senyalització que s'anirà posant.

 

Obert el pas per la riera de la Bisbal

Just aquesta setmana s'han donat per acabats els treballs de reparació del paviment del pas per la riera de la Bisbal, que estava malmès per les riuades que es van produir durant el passat mes d'octubre. L'aigua que va baixar durant diversos dies va fer que l'asfalt quedés en condicions força precàries, fins al punt que hi havia un risc d'enfonsament si hi passaven vehicles. Per aquesta raó es va tallar el trànsit a finals del mes d'octubre.

 

Durant el novembre es va fer diverses reparacions, tant al clavegueram de la zona com al mateix paviment, i des d'aquest dilluns 3 de desembre ja s'ha pogut obrir de nou el pas del trànsit rodat. Aquest és un punt pel qual hi passen molts vehicles que vénen del barri del Puig i que van, o bé cap al centre del Vendrell, o bé cap a la carretera que es dirigeix al barri marítim de Sant Salvador.