ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

El Vendrell celebra un ple extraordinari centrat en qüestions organitzatives

La renúncia de la regidora Eva Serramià, els decrets d'alcaldia i els representants de la corporació, punts destacats de la sessió de dissabte
Un ple de l'Ajuntament del Vendrell, en una imatge d'arxiu | BP Diari

 

 

El ple extraordinari de l’Ajuntament del Vendrell celebrat dissabte, 20 de juliol, es va tancar amb diverses mesures de caire funcional i organitzatiu en el si de la corporació municipal.

 

 

 

La renúncia d'Eva Serramià

En primer terme, la sessió va prendre coneixement sobre la renúncia al càrrec de la regidora Eva Maria Serramià, de Junts pel Vendrell (JxV), que ja va absentar-se durant la jornada plenària. Amb això, el ple va acordar declarar la vacant d’un lloc de regidor del grup de Junts pel Vendrell i sol·licitar a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d’electe a favor de Mar Galeano Salvador, qui és la següent en la llista electoral dels demòcrates al municipi.

 

La sessió també va donar compte de la nova constitució del grup de JxV que, de moment, queda només integrat pel regidor Josep Mercader.

 

Les delegacions de Cultura i Turisme, per a Sílvia Vaquero

D’altra banda, el ple vendrellenc va fer l’esment de diversos decrets d’alcaldia, pel que fa a les delegacions als regidors i regidores municipals. Concretament, es va conferir a la regidora Sílvia Vaquero les delegacions de Cultura i Turisme; es van delegar les celebracions de matrimonis civils a tots els regidors i regidores del consistori i, finalment, es van nomenar els membres de cadascuna de les comissions informatives.

 

Per últim, el ple va aprovar també el nomenament dels representants de la corporació en els diferents organismes dels quals l’Ajuntament del Vendrell n’és part. Aquest punt va tirar endavant amb 19 vots a favor i una abstenció (JxV).