La plaça Nova va acollir la 5a Trobada de Tions.

El Vendrell reuneix una quarantena de tions a la plaça Nova

Es presenten en societat les dues Conselleres Reials

Per cinquè any seguit, el Vendrell ha celebrat la seva Trobada de Tions, el cap de setmana abans del Nadal, un esdeveniment organitzat per l'Associació Àliga del Vendrell. Aquest passat dissabte 21 de desembre, un total de 36 tions es van citar a la plaça Nova, on van poder ser observats per multitud de ciutadans que es van acostar a la zona. Tots els participants es van endur una barretina com a record.

Al final de la trobada es va entregar el premi al Tió de l'Any, que va ser pel tió de la Lara-Noel, del Vendrell. Va obtenir 163 vots, un 12% de tot els emesos a l'enquesta digital que es podia fer a la carpa de l'associació. El premi constava d'una barretina amb la inscripció 'V Trobada de Tions' en color daurat, una bossa de llaminadures del tió, una capsa en forma de tió amb dolços, i un tió de xocolata.

 

Mercat solidari de Nadal

Durant la trobada, la coral El Petit Estel i Les 3 Claus Musicals van interpretar diverses nadales. També es va celebrar el Mercat Solidari de Nadal, amb entitats com La Ballaruga, la Creu Roja, i la delegació de la Lliga contra el Càncer del Vendrell. La Ballaruga va recaptar 446 euros mitjançant la venda de xocolata calenta i pa de pessic, així com als tallers de galetes en forma de tió, que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. La Creu Roja, va aconseguir 25 euros destinats a projectes socials de l'entitat amb la venda de productes manuals, i la delegació de la Lliga contra el Càncer del Vendrell en va obtenir 100, també destinats a projectes de la mateixa entitat.

 

Es presenten les Conselleres Reials

Per altra banda, aquest passat divendres 20 de desembre es van presentar en societat les dues Conselleres Reials que s'estrenaran a la cavalcada dels Reis d'Orient del 5 de gener. Van fer una passejada pel centre comercial de la ciutat, que repetiran el pròxim divendres 27 de desembre a partir de les 18.00 hores. Ambdues formen part dels cinc personatges femenins que s'incorporen aquest any a la cavalcada.


Comentaris