Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell s'afegeix a la Setmana Europea de la Mobilitat

S'han preparat diversos actes del 19 al 26 de setembre
Reduir l'ús del cotxe és un dels objectius de la Setmana de la Mobilitat al Vendrell. | BP Diari

 

El Vendrell s’ha afegit a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 19 al 26 de setembre, amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com ara els desplaçaments a peu, en bicicleta, transport públic o vehicle elèctric. També hi ha la intenció de visualitzar tots els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.

 

Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament del Vendrell ha programat diverses activitats, que comencen el dimecres 19 de setembre amb una caminada cultural per Coma-ruga, amb una explicació sobre la seva història, organitzada pel Museu Deu. El divendres 21 es farà una sortida cultural per conèixer la història del Vendrell, organitzada pel Museu Deu i amb la col·laboració d’Autocars del Penedès. Per poder participar en aquestes dues activitats, cal fer la inscripció al Museu Deu, al telèfon 977 66 63 08.

 

Jornada sobre les Madrigueres

Ja el dissabte 22 de setembre, a partir de les nou del matí, hi haurà una jornada sobre les Madrigueres, organitzada pel Geven, i que portarà el títol de 'Les Madrigueres: què cal conservar?'. La jornada inclourà una jornada d’anellament científic d’aus, i una jornada explicativa sobre l’espai de les Madrigueres. Les inscripcions es poden fer al telèfon 645 99 36 77 o al correu gevenbpenedes@gmail.com. ç

 

Per altra banda, l’Ajuntament del Vendrell participarà de forma institucional amb una cursa de transports que tindrà lloc el 26 de setembre. Des del consistori també es convida tothom a participar en el concurs fotogràfic d’Instagram 'Apunta’t al Clip Mob!', en què cal publicar fotografies d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya amb l’etiqueta #mobilitat2018. El regidor de Mobilitat del Vendrell, Josep Mercadé, ha animat a tothom a inscriure’s a les activitats i a reduir l’ús del vehicle privat per una mobilitat més sostenible.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris