Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell restableix el subministrament d'aigua al polígon de la Cometa

El polígon ha funcionat durant tres dies amb un dipòsit d'emergència
La riera de la bisbal al seu pas pel Vendrell el dilluns al matí. | BP Diari

 

Aigües de Tomoví ha restablert aquest dijous el subministrament d'aigua al polígon industrial de la Cometa, que va quedar interromput després dels aiguats de la nit del passat diumenge. L'empresa d'aigües del Vendrell va decidir tancar el subministrament després que es detectés que uns 100 metres de canonada havien quedat malmesos a prop del polígon, a causa del temporal que va afectar la comarca el passat diumenge a la nit,

 

Després de fer diverses comprovacions a la xara de subministrament d'aigua, l'empresa ha certificat que no hi havia cap altra incidència, i ha restablert el subministrament al polígon. Durant aquests tres dies, la Cometa ha fet servir aigua d'un dipòsit d'emergència que hi ha a la zona, el qual es preveia que s'anés omplint amb cisternes si el problema persistia. Finalment, però, no ha calgut fer aquesta actuació.

 

Sense terminis per reparar la canonada

De cara a la reparació dels 100 metres de canonada que els aiguats van destrossar, des d'Aigües de Tomoví encara no han volgut donar terminis. De moment s'està procedint a sanejar la llera de la riera i també es vol esperar que passin els aiguats d'aquest dijous i divendres, per si cal fer alguna altra actuació similar abans. Després ja es procediria a fer l'obra de reparació de la canonada. L'empresa mixta d'aigües assegura que aquesta incidència no té afectació en el subministrament d'aigua al nucli del Vendrell, que es pot fer per vies alternatives.

 

Alerta per l'arribada d'un nou temporal aquest dijous

Mentre els diferents municipis de la comarca encara acaben de resoldre els desperfectes que va deixar la cua de l'huracà Leslie, des de Protecció Civil ja s'ha activat el Pla Inuncat pel nou front que ha d'arribar aquest dijous a la tarda, i que es podria estendre durant tot el divendres. El temporal es preveu que sigui intens al sud de Catalunya, especialment a les Terres de l'Ebre, per això s'ha demanat precaució en els desplaçaments. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris