Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

El Vendrell estudiarà una nova regulació del trànsit al carrer de Cristina Baixa

Davant les queixes dels veïns, el consistori es compromet a ampliar les voreres i fer un nou asfaltat
Vista del carrer de Cristina Baixa del Vendrell. | BP Diari

 

L'Ajuntament del Vendrell ha donat resposta a les queixes dels veïns del carrer de Cristina Baixa, que recentment han creat una comissió de treball per resoldre les deficiències que tenen en aquest vial. Fonts municipals han avançat a aquest mitjà que s'està estudiant una nova regulació del trànsit en aquesta zona, admetent que l'actual no és la més idònia. Pel carrer hi passen molts vehicles a velocitats superiors a la permesa, posant en perill els vianants, que la majoria de les vegades van per l'asfalt pel mal estat i les reduïdes dimensions de les voreres.

 

Els veïns han demanat que aquest sigui un carrer només per a vianants, donat que molta gent hi passa per anar del centre de la ciutat cap al Tancat, a llocs com l'Eina, el Servei d'Ocupació, el CAP o la zona escolar. Per això creuen que el trànsit rodat s'hauria de desviar cap a l'avinguda de la Riera. De moment, des del consistori no han apuntat si aquest desviament seria factible en aquests moments, tot i que sí que creuen que cal regular el trànsit de forma diferent.

 

Ampliació de les voreres i nou asfaltat

Al ple d'aquest dimarts 23 d'octubre, el regidor de Via Pública, Josep Marrasé, ha afegit que l'Ajuntament té «sobre la taula» un projecte per ampliar les voreres fins als 1,20 metres i asfaltar de nou la calçada, sense donar terminis sobre quan es poden fer aquests treballs. Respecte a les queixes sobre la deficient canalització d'aigües, Marrasé ha apuntat que Aigües de Tomoví té previst fer una millora dels pluvials en aquest carrer, tot i que, de nou, no ha parlat de dates.

 

El regidor ha fet aquestes afirmacions a una pregunta del grup municipal del PP, que demanava alguna actuació urgent per posar reductors de velocitat —Marrasé va respondre que n'hi ha un a l'inici del carrer— i una nova senyalització. Els veïns del carrer de Cristina Baixa han mostrat el seu malestar aquesta setmana pel mal estat de l'asfalt i les voreres al carrer, l'excés de velocitat d'alguns vehicles que hi passen o els problemes amb la canalització de l'aigua i el cablejat de l'electricitat.  

 

Les voreres del carrer són molt estretes i, en algun tram, estan en mal estat. | BP Diari

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris