Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Vendrell acull un tribut a James Brown de la mà dels Brodas Bros

La música negra dels anys setanta i vuitanta, protagonista al Tàg
Brodas Bros actuen al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest dissabte 1 de desembre, a les 20.30 hores, un dels plats forts de la música i el ball de la temporada cultural de tardor. Els Brodas Bros presenten un concert d’homenatge a James Brown i a la música negra, remuntant-se al funk dels anys setanta i vuitanta, una festa animada per la dansa espectacular conduïda per la banda Nación Funk All-Stars, capitanejada per Lalo López, que va formar part dels mítics Fundación Toni Manero.

 

'Block Party - James Brown Tribute' és el nom de l'espectacle dels Brodas Bros, on hi prenen part cinc ballarins, dos cantants i una banda en directe. El nom prové de les festes 'block party', unes festes públiques i multitudinàries que aplegaven molts veïns d’un mateix barri a Nova York. Aquest vol ser un espectacle altament participatiu, on els espectadors són lliures d'aixecar-se, posar-se a ballar i cantar quan els vingui de gust.

 

La Fundació Fenosa, a la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya

També relacionat amb la cultura vendrellenca, el passat dilluns 26 de novembre, el Museu d’Art de Sabadell va acollir una reunió del plenari de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya (XMAC), de la qual en forma part la Fundació Apel·les Fenosa des d’aquest any 2018. A la reunió, a la qual hi van assistir la consellera de Cultura, Laura Borràs, i la directora general de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Elsa Ibar, els membres de la Xarxa van tractar aspectes com la governança i el calendari de les activitats que aquest organisme durà a terme durant el 2019.

 

Cursos al Centre Cívic l'Estació

Per últim, el pròxim dilluns 10 de desembre començarà la inscripció pels cursos que es realitzaran al Centre Cívic l’Estació entre el gener i el març del 2019. Els cursos d'informàtica són gratuïts i van adreçats a persones aturades, jubilats, pensionistes i joves. La resta de cursos tenen un preu únic de 55 euros el trimestre per a cada especialitat. Tots els cursos estaran oberts fins que s'ocupin totes les places disponibles. L’oferta formativa inclou guitarra, tractament de text, full de càlcul, iniciació, conversa en anglès, edició d'imatge i ús de l’smartphone. S'hi incorporen noves propostes com grafologia i restauració de mobles i objectes.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris