Vídeo: Pep Inglada, el veí de Calafell que explica el seu dia a dia amb coronavirus

Està ingressat a l'Hospital Comarcal del Vendrell
Explica el seu dia a dia en un vídeo | TarragonaDigital

La pandèmia del coronavirus està afectant milers de persones arreu de Catalunya. Pel que fa a Tarragona, aquest diumenge s'ha situat a 1.474 casos positius. Un d'ells és en Pep Inglada, veí de Calafell, que va ser infectat pel virus i està hospitalitzat a l'Hospital Comarcal del Vendrell. El baixpenedesenc ha volgut ensenyar a tothom en un vídeo el seu dia a dia en una habitació d'aïllament, a més de donar les gràcies tot l'equip que l'atén en lluita d'aquest maleït virus. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El dia a dia d'en Pep

Com és el dia a dia d'un pacient amb coronavirus? Molta gent s'ho deu preguntar i en poc més d'un vídeo de tres minuts, en Pep Inglada ho explica.

En les imatges registrades pel pacient amb la Covid-19, es veu com li porten el menjar a l'habitació o com comparteix una videotrucada amb la seva família, ja que no el poden visitar al centre mèdic.

També podem visualitzar la visita d'un metge que li pregunta com està i la rutina d'una infermera que l'asculta per escoltar la seva respiració. Segons la informació donada per la Xarxa Santa Tecla, en Pep evoluciona favorablement.

"🦆 ATRAPATS: Rescaten 5 ànecs en un embornal al Vendrell" "👏 L'emotiu gest per als infants del Vendrell durant el confinament"